Outfit - Green sweater

9:06:00 AM


Hi girls & boys! The best thing about winter - well, winter in Belgium anyway - are the warm, cozy sweaters that you can wear. Normally I would also mention the coziness of the snow, a fire, but unfortunately there is not much of that in Belgium, not even one snowflake. And it is not really cold either, so I can easily wear a skirt with a thin panty and that's what I did in this outfit.

○●

Hi girls & boys! Het leukste aan de winter - nu ja, de winter in België toch - vind ik de warme, cozy truien die je dan kan dragen. Normaal gezien zou ik ook de gezelligheid benoemen van de sneeuw, een haardvuur, maar helaas is daar niet veel van te merken in België, nog geen vlokje sneeuw gezien. En ook echt koud is het nog niet, dus daarom kan ik nog met gemak een rokje met een dunne panty dragen en dat heb ik ook gedaan. 


I recently bought this sweater for the winter days. Actually, I do not have so many thick winter sweaters in my wardrobe and if I have any, they are all in a boring color such as black, gray, brown ... So I have changed that quickly with this Christmas green sweater. It was not on purpose, but when it arrived at my house, I saw that it is a perfect match with this embroidered skirt. I would say match made in heaven. A pair of high boots on it and my legs are still warm during the winter days. What do you think of this look?

○●

Deze trui heb ik onlangs gekocht voor tijdens de winterdagen. Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel dikke wintertruien in mijn kleerkast en als ik er al heb zijn deze allemaal in een saaie kleur zoals zwart, grijs, bruin... Dus daar heb ik snel verandering in gebracht met deze kerst groene trui. Het was niet met opzet, maar toen deze bij mij thuis aankwam, zag ik dat deze een perfecte match is met deze geborduurde rok. Match made in heaven zou ik zeggen. Een stel hoge laarzen erop en zo hebben mijn benen het toch nog lekker warm tijdens de winterdagen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Sweater - Aliexpress / Skirt - Shein / Boots - H&M / Necklace - Aliexpress / Ring - H&M 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram