Outfit - Yellow Leopard

10:51:00 AM


Hi girls & boys! Now that the days are getting more wintery and colder, I'm also refilling my wardrobe with warm sweaters. Long, warm cardigans is something I do not really have. So I decided to do something about this a few weeks ago and today I show you my new cardigan in a casual outfit.

○●

Hi girls & boys! Nu de dagen toch wel winterser en kouder worden, ben ik ook mijn kleerkast weer wat meer aan het aanvullen met warme truien. Lange, warme cardigans is iets wat ik eigenlijk niet echt heb. Dus ik besloot hier een paar weken geleden iets aan te doen en vandaag show ik jullie mijn nieuwe cardigan in een casual outfit. 
This cardigan I found online at Aliexpress in different colors. Since yellow is my favorite color and because I look surprisingly good with yellow, I also chose this egg color. The cardigan is not only wonderfully warm for the cold winter days, but because of the oversized fit it is also very cozy. The bag is also new, and it is ideal to use while traveling, ideal as hand luggage. What do you think of this look?

○●

Deze cardigan vond ik online bij Aliexpress in verschillende kleuren. Aangezien geel mijn lievelingskleur is én omdat ik verrassend genoeg heel goed sta met geel, koos ik dus ook voor deze eigele kleur. De cardigan is niet alleen heerlijk warm voor de koude winterdagen, maar hij zit door de oversized fit ook heel gezellig en cozy. De tas is ook nieuw, en hij is ideaal om te gebruiken tijdens het reizen, ideaal als handbagage. Wat vind jij van deze look?


Wearing:
Cardigan - Aliexpress / Shirt - H&M / Pants - H&M / Shoes - Second hand / 
Bag - Aliexpress / Necklace - Tiffany's 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram