Outfit - Yellow Raincoat

8:07:00 AM


Hi girls & boys! Autumn is here and with it the rain and wind. Of course you have to have a fancy raincoat during autumn and I've found the one recently. For a while I was looking for a good raincoat with a nice twist or color. This raincoat completely met my requirements. An all black outfit underneath and this jacket is ready to steal the show. Check it out!

○●

Hi girls & boys! De herfst is hier en daarmee ook de regen en wind. Uiteraard moet je met de herfst voorzien zijn van een deftige regenjas en deze heb ik onlangs gevonden. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede regenjas met een leuke twist of kleurtje. Deze regenjas voldeed helemaal aan mijn eisen. Een all black outfit eronder en deze jas is helemaal klaar om de show te stelen. Check it out! 


This bright yellow raincoat was actually exactly what I was looking for. It is rain- and windproof and double-lined so it certainly meets the Belgian autumn weather standards. Surprisingly, I found this raincoat at Aldi. A few weeks ago this was in the folder and I went that Saturday morning directly to the store to score and thank God I did that because I scored the last yellow one in my size. My all black outfit is not that special, with the exception of my t-shirt maybe, because it does have a very nice text: you've cat to be kitten me right meow. Catlady approved. What do you think of this look?

○●

Deze knalgele regenjas was eigenlijk exact hetgeen ik zocht. Hij is regen- en winddicht en dubbel gevoerd waardoor hij zeker voldoet voor het Belgische herfstweer. Verrassend genoeg heb ik deze regenjas gevonden bij Aldi. Een paar weken geleden was deze in de folder en ik ging die zaterdagmorgen direct naar de winkel om deze scoren en maar goed ook, want ik had de laatste gele in mijn maat kunnen scoren. Mijn all black outfit is niet zo heel bijzonder, met uitzondering van mijn t-shirt misschien, want deze heeft wel een hele leuke tekst: you've cat to be kitten me right meow. Catlady approved. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Raincoat - Aldi / T-shirt - Aliexpress / Pants - H&M / Shoes - Secondhand / Ring - Aliexpress 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram