Outfit - Pearl Jeans & Sleeves

9:08:00 AM


Hi girls & boys! Today I have an outfit ready for you that could actually be a perfect spring outfit. With the sunny autumn days I'm actually more in a 'spring vibe'. I hereby also introduce you to my latest DIY project: my jeans with pearls. Check it out!

○●

Hi girls & boys! Vandaag heb ik een outfit voor jullie klaar die eigenlijk meer een perfecte lente outfit zou kunnen zijn. Met de zonnige herfstdagen ben ik eigenlijk ook meer in een 'spring vibe'. Ik stel jullie hierbij ook voor aan mijn laatste DIY projectje: mijn jeans met parels. Check it out! 

Making this 'pearl jeans' was actually not that overwhelmingly hard. For some time I had these jeans in my closet, which was actually a little too long and I thought the color was too light for a standard pair of jeans. So very easily I cut off a piece of the pipes and I bought at Veritas two bags of pearls with brackets that I sewed and glued at the bottom of the pipes and done. Since these jeans get a soft, classy look with the pearls I decided to go for soft colors and my white blouse with dramatic sleeves is perfect for this. A set of white heels, some silver colored accessories and ready to go. What do you think of this look?

○●

Het maken van deze 'pearl jeans' was ook eigenlijk niet zo overdonderend moeilijk. Ik had al een tijdje deze jeans in mijn kast liggen, die eigenlijk wat te lang was en waarvan ik de kleur eigenlijk te licht vond voor een standaard jeans. Dus heel eenvoudig sneed ik een stuk af van de pijpen en ik kocht bij Veritas twee zakjes parels met haakjes die ik onderaan de pijpen heb genaaid en gelijmd and done. Aangezien deze jeans een zachte, classy uitstraling krijg met de parels besloot ik ook voor de rest van de look voor zachte kleuren te gaan en mijn witte blouse met dramatische mouwen is daarvoor perfect. Een stel witte hakken, wat zilverkleurige accessoires and ready to go. Wat vind jij van deze look?
Wearing:
Top - Shein / Jeans - DIY project / Hat - H&M / Shoes - Steve Madden / Bag - H&M Premium / Earrings - Mostert juwelers / Ring - I am / Necklace - Aliexpress

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram