Outfit - Green & Brown

8:33:00 AM


Hi girls & boys! Sunny and warm autumn days are really my thing, now I think many of you also love such days. A little sun during this gray season is always welcome. Also the ideal time to take a dress out of your closet and give your legs some sunlight. Today I have an outfit ready for you that I like to wear during sunny weather. Check it out!

○●

Hi girls & boys! Zonnige en warme herfstdagen zijn echt wel mijn ding, nu ja ik denk dat velen onder jullie wel dergelijke dagen houden. Een beetje zon tijdens dit grijze seizoen is altijd welkom. Tevens het ideale moment om nog eens een jurkje uit je kast te halen en je benen nog wat zonlicht te gunnen. Vandaag heb ik voor jullie een outfit klaar die ik maar al te graag bovenhaal bij zonnig weer. Check it out! 

This look actually does not contain anything new to be honest. Lately I'm not really into shopping anymore, on the contrary I am selling more clothes now than I buy (hint: Check my United Wardrobe profile). I bought this dress a few years ago at H&M, as well as the jacket. During the fall I like to wear classy jackets like this one. This is made of a warm fabric so ideal for autumn .. and also winter. I further finished the look with gold-colored accessories and my favorite autumn ankle boots. What do you think of this look?
○●

Deze look bevat eigenlijk niets nieuw om eerlijk te zijn. De laatste tijd ben ik niet echt meer into shoppen, integendeel ik verkoop nu meer kleren dan ik koop (hint: Check mijn United Wardrobe profiel even). Deze jurk heb ik een paar jaar geleden gekocht bij H&M, alsook het jasje. Tijdens de herfst hou ik ervan om dergelijke geklede jasjes te dragen. Deze is gemaakt van een warme stof dus ideaal voor de herfst.. en ook winter. De look heb ik verder afgewerkt met goudkleurige accessoires en mijn favoriete herfst enkellaarsjes. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - H&M / Dress - H&M / Shoes - H&M premium / 
Necklace - Aliexpress / Ring - H&M / Belt - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram