Outfit - Burgundy + Black

10:50:00 AM


Hi girls & boys! Now that my skin still has a light tan from the summer sun, I'm less hesitant to pick out a dress out of my closet. Especially on a sunny autumn day, I do not mind wearing a dress. Just like this look that I have prepared for you today. The ideal outfit for a sunny autumn day I'ld say. Check it out!

○●

Hi girls & boys! Nu dat mijn huid nog een licht kleurtje heeft van de zomer, haal ik toch wel sneller een kleedje uit mijn kast. Zeker op een zonnige herfstdag vind ik een kleedje niet erg om te dragen. Net zoals deze look die ik vandaag voor jullie klaar heb. De ideale outfit voor een zonnige herfstdag lijkt mij. Check it out! 

The dress of this look is also ideal for an autumn day. The fabric is a kind of suede which makes it slightly warmer than an average dress. I have combined this dress with a cardigan, because autumn is really the season to wear jackets. This jacket is also perfect to combine with these shoes. I bought these in the sales in the summer and I am happy that I can finally put on my fluffy wine red shoes and show them. What do you think of this look?

○●

De jurk van deze look is ook echt ideaal voor een herfstdag. De stof is een soort van suede waardoor het toch iets warmer is dan een gemiddeld jurkje. Ik heb deze jurk gecombineerd met een vestje, want de herfst is echt wel het seizoen om vestjes te dragen. Dit jasje is ook perfect om te combineren met deze schoenen. Ik kocht deze in de zomer in de solden en ik ben blij dat ik mijn fluffy wijnrode schoentjes eindelijk kan aandoen en kan showen. Wat vind jij van deze look?
Wearing:
Jacket - Pimkie - Dress - Pimkie / Shoes - Sac d'Anvers / Hat - Aliexpress / Watch - Festina

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram