Outfit - Leaves Playsuit

9:53:00 AM


Hi girls! Today I have a summer outfit ready for you. I told you before that my dear colleague during her trip to Spain also bought some dresses for me. Today I will show you one of those items. Because it's still warm ,- well, on some days at least - and this playsuit with summer print is perfect for the warm summer weather!

○●

Hi girls! Vandaag heb ik weer een zomerse outfit voor jullie klaar. Ik vertelde jullie al eerder dat mijn allerliefst collega tijdens haar reis ook wat kleedjes voor mij had gekocht. Vandaag laat ik jullie weer één van die items zien. Want het is nog altijd warm - wel op sommige dagen toch - en deze playsuit met zomerse print is perfect voor het warme zomerweer!


This playsuit is actually a very comfortable, yet sexy item. The playsuit actually consists of a short and two long ribbons in the front that you can tie as you want. I chose to cross them on my back, turn around my waist and then to tie in the back. This creates a beautiful, elegant bare back and also emphasizes the waist. I also opted for silver-colored jewelry to finish the look and my little black bag. These shoes with rhinestones on the heel are also an eye-catcher. What do you think of this look?

○●

Deze playsuit is eigenlijk een zeer comfortabel, maar toch sexy item. De playsuit bestaat eigenlijk uit een shortje en twee lange linten vooraan die je dan kan knopen zoals je zelf wilt. Ik koos ervoor om ze te kruisen op mijn rug, rond mijn middel te draaien en dan achterin te knopen. Dit zorgt voor een mooie, elegante blote rug en ook voor een benadrukking van de taille. Verder koos ik voor zilverkleurige juwelen op de look af te werken en mijn klein zwart tasje. Deze schoenen met steentjes op de hiel zijn alsook wel een eyecatcher. Wat vind jij van deze look? 

Wearing:
Dress - Gift from Spain / Bag - Aliexpress / Watch - Festina / Shoes - Aliepress / 
Ring - I am / Necklace - Namenecklaces

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram