Outfit - Palmtrees

9:13:00 AM


Hi girls! During the heatwave, I experienced that the ongoing heat in Belgium had a negative effect on my outfit inspiration-. After a while I had already worn everything in my wardrobe and I didn't know how to stay fashionable in the summer. Fortunately, I have a sweet colleague at work who has a good fashion sense and who has thought of me on her vacation trip. She bought some dresses back from here vacation to Spain and today I show you one of those dresses. The heatwave is maybe over, but with nice weather like this I like to wear this dress.

○●

Hi girls! Tijdens de hittegolf ondervond ik dat de aanhoudende hitte hier in België mijn outfit inspiratie geen goed deed. Na een tijdje had ik alles al gedragen in mijn kleerkast en wist ik niet meer de zomer nog fashionable zou doorkomen. Gelukkig heb ik op mijn werk een lieve collega die een goede fashion sense heeft én die op reis aan mij gedacht heeft. Van Spanje nam zei een aantal kleedjes mee terug voor mij en vandaag toon ik jullie één van die jurkjes. De hittegolf is misschien voorbij, maar op warme dagen zoals deze haal ik dit jurkje maar al te graag uit de kast.

This dress is really ideal for this hot summer weather. Obviously, because a dress that originates from Spain should be ideal for a hot summer since they have enough of those. Both the print and the model of the dress is my thing. My colleague has the same dress - when I first saw her, I just wanted to snatch it off her and walk away with it and I demanded that she bought that dress for me too - and she wears it without bare shoulders, which is also perfectly possible of course.

○●

Deze jurk is echt ideaal voor het hete zomerweer. Uiteraard, want een jurk die van Spanje komt zou wel moeten ideaal moeten zijn voor een warme zomer aangezien ze er daar genoeg van hebben. Zowel de print als het model van de jurk is mijn ding. Mijn collega heeft dezelfde jurk - toen ik haar er de eerste keer mee zag, wou ik er gewoon al mee weglopen en eiste ik dat ze die jurk ook voor mij zou meebrengen - en zij draagt hem op de schouders, dus zonder ontblote schouders, wat dus ook perfect kan. 

The dress has an A-line shape and in itself it does not really emphasize the waist. Since I always want to show my waist, I wear this dress with a brown little belt in my waist. I also adjusts my shoes to this belt. In terms of accessories, I chose rose gold jewels, because this color is also warm, just like the brown tint of my belt and shoes. What do you think of this look?

○●

De jurk heeft een A-lijn vorm en op zichzelf benadrukt het dus niet echt de taille. Aangezien ik altijd wel mijn taille willen tonen, draag ik deze jurk met een bruin klein riempje in mijn middel. Mijn schoenen heb ik dan ook maar ineens afgestemd op dit riempje. Qua accessoires koos ik voor rose gold juwelen, omdat deze kleur ook warm is net zoals de bruine tint van mijn riem en schoenen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Dress - Souvenir Spain / Shoes - Topshop / Belt - Vintage / Earrings - Happiness Boutique / 
Necklace - &Other Stories / Ring - &Other Stories / Watch - Michael Kors

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram