Outfit - My Red Dress

8:44:00 AM


Hi girls! If you asked me if I have many dresses, the answer will be: no. If you would ask me if I would at least have some color in those dresses, the answer is unfortunately also: no. When I came to this realization, I decided to do something about it. And this dress is the ideal start of a wardrobe with more colorful dresses.
○●

Hi girls! Als je mij zou vragen of ik veel kleedjes heb, zal het antwoord zijn: nee. Als je mij zou vragen of ik dan tenminste toch wat kleur in die kleedjes heb zitten, is het antwoord helaas ook: nee. Toen ik zelf tot dit besef kwam, besloot ik er maar eens iets aan te doen. En deze jurk is de ideale start van een kleerkast met meer kleurrijke jurkjes. 


When I saw this dress online, I was immediately sold. I was looking for a dress with a nice and special accent and this dress with cut out in the front fully meets the requirements. Not only that, but also the length and the cut of the dress have tempted me to click it in my shopping basket. The dress exists in different colors, but I wanted to choose a hip color and with red you are never wrong, right? The dress is easy and elegant, it should not be more for me. I finished the dress with only gold colored accessories. What do you think of this look?

○●

Toen ik deze jurk online zag, was ik direct verkocht. Ik zocht een jurk met een leuk en speciaal accent en deze jurk met cut out vooraan voldoet helemaal aan de vereisten. Niet alleen dat, maar ook de lengte en de snit van het kleedje hebben mij verleid om het in mijn winkelmandje te klikken. De jurk bestaat in verschillende kleuren, maar ik wou eens voor een fleurig kleurtje kiezen en met rood ben je nooit mis, toch? De jurk zit makkelijk en is elegant, meer moet dat niet zijn voor mij. Ik heb de jurk afgewerkt met enkel goudkleurige accessoires. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Dress - Aliexpress / Shoes - Anvers / Sunglasses - Rosegal / 
Necklaces - Aliexpress / Watch - Casio / Ankle bracelet - Gift

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram