Outfit - Mother of Cats

8:52:00 AM


Hi girls! In general, I prefer to wear shorts rather than skirts. Unfortunately, it is not always possible to wear many shorts if you work full-time at an office. That's why I mainly wear them in my spare time and during my 'blog time'. Today I show you a casual summer look with one of my favorite shorts.

○●

Hi girls! In het algemeen draag ik eigenlijk veel liever shortjes dan rokjes. Helaas is het niet altijd mogelijk om veel shortjes te dragen als je fulltime werkt op een kantoor. Daarom draag ik ze voornamelijk in mijn vrije tijd en tijdens mijn 'blog tijd' zeg maar. Vandaag laat ik jullie een casual zomerlook zien met één van mijn favoriete shortjes. 
The reason why this short is my favorite, is without doubt the cut and the model. In the meantime you already know that I love items that emphasize the waistline, and that is exactly the thing that these shorts do very well. It is also very comfortable, it is also one of the few shorts that fit perfectly around my buttocks as well as my waist and stomach. The t-shirt is quite new and I know that I will wear this a lot, even if it is for the print only ... crazy cat lady alert.

○●

De reden waarom dit shortje mijn favoriet is, is zonder twijfel de snit en het model. Ondertussen weten jullie al dat ik van items hou die de taille benadrukken, en dat is dus exact hetgene deze short heel goed doet. Het zit ook heerlijk comfortabel, het is dan ook één van de weinige shorts die perfect past rond zowel mijn billen als mijn taille en buik. De t-shirt is vrij nieuw en ik weet dat ik deze veel zal dragen, al is het voor de print alleen... crazy cat lady alert.The fishnet cardigan is a nice item to finish the look, but not really necessary on hot days. For the rest I chose silver-colored accessories, pretty standard: a necklace, a ring and a watch. Of course, sunglasses can not be missed in the summer. What do you think of this look?

○●

De fishnet cardigan is een leuk item om de look af te werken, maar op hete dagen eigenlijk niet echt nodig. Voor de rest koos ik voor zilverkleurige accessoires, redelijk standaard: een ketting, een ring en een horloge. Uiteraard mag een zonnebril in de zomer niet ontbreken. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Shirt - Aliexpress / Shorts - Aliexpress / Cardigan - Clouds of Fashion / Shoes - Converse / Sunglasses - Rosegal / Ring - Aliexpress / Watch - Festina

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram