Outfit - Belt Buckles

8:48:00 AM


Hi girls! I have been able to get my summer dresses and other summer items out of the closet a long time ago. Not only because the temperatures have risen well since a few weeks now, but also because I already went on a few holiday trips. This look is one of my typical go-to summer looks. So check it out!

○●

Hi girls! Mijn zomerkleedjes en andere zomerse items heb ik al een lange tijd geleden uit de kast kunnen halen. Niet alleen omdat de temperaturen al een tijdje geleden goed de hoogte in zijn gegaan, maar ook omdat eigenlijk al een paar reisjes achter de rug heb. Deze look is één van mijn typische go-to summer looks. Dus check it out! 
This playsuit is such a beautiful and easy item for the summer. The fabric is very light and summery and the cut is very comfortable and loose, so you do not feel uncomfortable when the temperatures get too high. I also bought the playsuit a few years ago during my vacation in Italy. So still a good purchase if you ask me. Although there is an elastic band in the playsuit around the waist, I still choose an extra waist belt. On the one hand to emphasize the waist, but on the other hand because I find this belt so incredibly sturdy and can transform the whole look instantly.

○●

Deze playsuit is zo'n mooi en makkelijk item voor de zomer. De stof is heel licht en zomers en de snit zit heel comfortabel en los, waardoor je je dus niet ongemakkelijk gaat voelen bij te warme temperaturen. De playsuit heb ik trouwens ook een paar jaar geleden gekocht tijdens mijn rondreis door Italië. Nog steeds een goede aankoop dus als je het mij vraagt. Hoewel er een elastieke band zit in de playsuit rond het middel, heb ik toch nog een extra taille riem aangedaan. Enerzijds om de taille nog mee te benadrukken, maar anderzijds ook omdat ik deze riem zo ongelooflijk stoer vind staan en de hele look direct kan transformeren.

As details I chose a red choker scarf, a gold name necklace and a fine gold ring. Quite simple and basic. The eyecatchers are here - in addition to my waist belt with buckles - my wooden mules and my handbag with red accents. These shoes are really something that you only wear during the summer and this season I will wear them a lot. How do you like my look?

○●

Als details koos ik voor een rood choker sjaaltje, een gouden naamketting en een fijn gouden ringetje. Vrij eenvoudig en basic dus. De eyecatchers zijn hier - naast mijn taille riem met gespen - mijn houten mules en mijn handtas met rode accenten. Deze schoenen zijn echt iets dat je enkel draagt tijdens de zomer en dit seizoen zal ik ze dan ook weer veel dragen. Wat vind jij van mijn look?
Wearing:
Playsuit - Brandy Melvin / Shoes - Stradivarius / Belt - Rosegal / Hat - H&M / Bag - Sac d'Anvers / Choker - I am / Necklace - Aliexpress / Ring - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram