Fashion - Summer looks

8:00:00 AM


Hi girls! Mensen die mijn blog al een tijdje volgen, weten dat ik niet echt een typische girly girl ben. Ik hou wel van stijlvolle en unieke items, maar altijd wel met een stoere twist. Dus, die alomgekende zomerse bloemenprints zijn niet altijd helemaal mijn ding. Hoewel de winkels zich in de zomer vullen met dergelijke prints, wilt dit niet zeggen dat er voor iedereen wat wils is. Vandaag stel ik jullie voor aan zomers looks waarbij er geen bloemen aan te pas komen, zowel looks die ik eerder al heb gecreëerd, als een nieuwe look die je zo kan shoppen.We gaan van start met de zomerlook die je zo klaar kan shoppen. Nu, ik ben dan misschien geen girly girl, maar ik hou wel van zachte en zomerse kleurtjes en dat kan je helemaal terug zien in deze look. Als basis stuk koos ik voor een midi-rok van Esprit in een prachtige groene, diepe kleur. Gecombineerd met het roze jasje is het één en al zomer en vrolijke kleuren. Als bovenstuk koos ik ook nog voor een eenvoudige witte t-shirt, met een kleine twist. De pompoms hebben namelijk de kleuren van de andere items van deze look, groen, roze, lila... De accessoires zijn ook kleurrijk, maar ietsje minder opvallend. Een lila clutch, nude sandalen en een ketting met pastel kleurtjes maken het geheel af. Et voilà, my kind of summer look. 

De volgende looks die ik laat zien, zijn zomer outfits van dit jaar en vorig jaren. Allemaal één voor één outfits die perfect zijn voor de zomer, maar waar geen bloemenprints aan te pas zijn gekomen.

Outfit - Pink Airs 
Outfit - Colorful Dress
Outfit - Blue Print
Outfit - Striped Two piece


Outfit - Dramatic Sleeves & Ripped
Zoals je kan zien, kies ik voor zomerse outfits voor kleur. Eigenlijk maak ik voornamelijk gebruik van één kleurrijk item gecombineerd met andere basic kleuren zoals zwart of wit. And I kinda like it that way. Dus ben jij ook niet echt zo'n super fan van bloemenprint, er zijn altijd genoeg opties om toch een mooie en zomerse look samen te stellen. Wat vind jij van mijn looks? Welke is jouw favoriet?

Stay up to date by following Polished Cats on
   


*Disclaimer: Voor deze post heb ik een vergoeding gekregen. Dit neemt niet weg dat dit artikel geschreven is door mij vanuit mijn persoonlijke interesses. De samenwerking heeft geen invloed op mijn persoonlijke mening.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram