Wish list - Spring accessories

7:15:00 AM


Hi girls! Spring is already here and actually summer is a bit too, on certain days anyway. My spring wardrobe is already nicely filled, but of course I keep looking for more. For example, in terms of accessories and shoes, my wardrobe can be better and that is why I made a wish list today with handbags, shoes and watches that I found online at Dresslily. Check it out!

○●

Hi girls! De lente is al goed in het land en eigenlijk is de zomer er ook al een beetje, op bepaalde dagen toch. Mijn lente kleerkast geraakt al mooi gevuld, maar uiteraard blijf ik op zoek naar meer. Qua accessoires en schoenen kan mijn kleerkast bijvoorbeeld wel beter en daarom heb ik vandaag een wish list gemaakt met handtassen, schoenen en horloges die ik online vond op Dresslily. Check it out! 
1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here

My first selection are these animal handbags. I can never get enough of handbags and these cute animal handbags are totally to die for! Of course there are two different cats handbags in my wish list, I am and I always will be a crazy catlady. So one of these handbags will end up in my wardrobe anyway. What do you think of these handbags?

○●

Mijn eerste selectie zijn deze dieren handtassen. Ik kan nooit genoeg krijgen van handtassen en deze schattige dieren handtassen zijn helemaal to die for! Uiteraard zitten er twee verschillende katten handtassen in mijn wish list, ik ben en blijf nu eenmaal een crazy catlady. Eén van deze handtassen zal dus sowieso wel bij mij thuis geraken. Wat vind jij van deze handtassen?


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here

Secondly, you have these flat loafers in my wish list. Mules are the new trend for this summer and I would also like to own a pair. I found a few nice items online, from very simple models to slightly more decorated versions. It is and remains a difficult choice, so probably I will still think about the perfect pair of mules.

○●

Ten tweede heb je deze platte instappers in mijn wish list zitten. Mules zijn de nieuwe trend voor deze zomer en ik zou ook graag een paar bezitten. Online vond ik een paar mooie exemplaren, van heel eenvoudige modellen tot iets meer versierde versies. Het is en blijft een moeilijk keuze, dus waarschijnlijk zal ik nog een tijdje twijfelen over mijn ideale paar mules. 


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop hereFinally: watches. Not many people still wear watches these days, but I don't think my outfit is complete without a watch. I am also used to wearing a watch so I don't go out without one. These cheerful colors are ideal for spring. These were my spring accessories that I have collected online, you can find more online here. What do you think of this wish list?

○●

Als laatste: horloges. Niet veel mensen dragen nog horloges deze tijd, maar ik vind mijn outfit niet compleet zonder een horloge aan. Ik ben het ook zo gewoon om een horloge te dragen, dat ik niet meer zonder kan. Deze vrolijke kleurtjes zijn ideaal voor de lente. Dit waren mijn lente accessoires die ik online verzameld heb, meer kan je hier vinden online. Wat vind jij van deze wishlist?


Stay up to date by following Polished Cats on

   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram