Outfit - Spring Sweater

4:03:00 PM


Hi girls! Time for bare legs! Yes, the moment is finally there: the temperatures are high enough to choose skirts and dresses with bare legs. Stubborn as I am, I did not choose a skirt or dress, but an oversized sweater. It seems I still want to keep the winter alive. Check it out!

○●

Hi girls! Tijd voor blote benen! Ja, het moment is daar eindelijk: de temperaturen zijn hoog genoeg om voor rokjes en kleedjes met blote benen te kiezen. Eigenwijs als ik ben, koos ik niet voor een rokje of kleedje, maar een oversized sweater. Kwestie van het winterse toch nog een beetje aanwezig te houden. Check it out! 

I bought the sweater during the winter sales and I have worn it a lot during the winter, of course I wear it with some pants in the winter. But rest assured, below this sweater I also wear shorts, for those who fear that it will be a bit risky like this ;) I chose to do something extra to so the look won't be too simple. This short cardigan I bought a while ago at Think Twice for a meager 2 euro and that  is for real suede.

○●

De sweater heb ik tijdens de wintersolden gekocht en ik heb hem tijdens de winter ook al veel kunnen gebruiken, uiteraard draag ik hem dan wel met een broek. Maar wees gerust, hieronder draag ik ook nog een shortje, voor diegenen die vrezen dat het toch een beetje riskant wordt ;) Ik koos ervoor om er toch iets extra bij te doen om de look niet té simpel te houden. Dit korte vestje heb ik een tijdje geleden gekocht bij Think Twice voor een schamele 2 euro én dat voor echt suede. 
Of course I finished the look with accessories. I would not be myself if I didn't wear a hat. My addiction to hats is now starting to take on large proportions .. oops. Anyway, I also chose sunglasses, because the sun was shining again and it fits perfectly with the look. What do you think of this look, by the way?

○●

De look heb ik natuurlijk afgewerkt met accessoires. Ik zou mezelf niet zijn, moest ik geen hoedje dragen. Mijn verslaving aan hoedjes begint zich ondertussen toch grote proporties aan te nemen.. oeps. Hoe dan ook, ik koos ook voor een zonnebril, want de zon was weer goed van de partij en deze past ook perfect bij de look. Wat vind jij van deze look trouwens?

Wearing:
Sweater - Pull&Bear / Vest - Vintage / Hat - H&M / Sunglasses - Rosegal / Boots - Unknown / Choker - H&M / Watch - Festina 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram