Outfit - Flared Dungarees

9:27:00 AM


Hi girls! Big wide pants or trousers with wide legs were never really my thing, but a while ago I started to appreciate them more. It is something different than those typical skinny jeans and it is also much more comfortable if I'm completely honest. Recently I received these wide dungarees as a gift and I am completely sold by this piece.

○●

Hi girls! Grote wijde broeken of broeken met wijde pijpen waren nooit echt helemaal mijn ding, maar een tijdje geleden ben ik ze wel meer beginnen appreciëren. Het is weer iets anders dan die typische skinny jeans en het zit ook veel comfortabeler als we dan toch eerlijk zijn. Onlangs kreeg ik deze dungarees met wijde pijpen toegestuurd als een cadeau'tje en ik ben helemaal verkocht. 


Because I often cooperate with the webshop Shein, they have sent me a small blogger gift. I was able to choose a number of items first from their new collection. I chose, among other things, these dungarees with extremely wide pipes. The reason why I chose this item is on the one hand because of the print, I am really a big fan of stripes and certainly small lines like this one. In addition, I also liked the cut, I like high waistlines and this certainly makes for a nice hourglass figure.

○●

Omdat ik vaak samenwerk met de webshop Shein, hebben ze mij een kleine bloggercadeau'tje doorgestuurd. Ik kon namelijk een aantal items kiezen als eerste uit hun nieuwe collectie. Ik koos onder andere deze dungarees met extreem wijde pijpen. De reden waarom ik dit item koos is enerzijds door de print, ik ben echt een grote fan van strepen en zeker kleine streepjes zoals deze. Daarnaast vond ik de snit ook super leuk, ik hou van hoge tailles en deze zorgt zeker wel voor een mooi zandloperfiguur. Since the blue dungarees have narrow white stripes, I combined them with a white top. I opted for a straight top, because this formed a good balance with the loose cut of the pants. In order not to have the look too monotonous, I chose another color by choosing this light pink biker jacket. For the rest I opted for light silvery jewelry that finishes the look but does not scream for attention. What do you think of this look?
○●

Aangezien de blauwe dungarees smalle witte strepen heeft, heb ik het gecombineerd met een wit topje. Ik koos voor een aansluitend topje, omdat dit dan een goed evenwicht vormde met de losse snit van de broek. Om de look niet te ééntonig te hebben, koos ik nog een ander kleurtje door te kiezen voor deze licht roze biker jacket. Voor de rest heb ik gekozen voor licht zilverkleurige juwelen die de look afmaken maar niet om aandacht schreeuwen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - H&M / Dungarees - Shein / Top - H&M / Necklace - Aliexpress / Heels - Steve Madden / Ring - I am / Watch - Festina / Earrings - &Other Stories

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram