New - Fluffy burgundy shoes

6:58:00 AM


Hi girls! Something that I am very cliche about is shoes. I am a real shoe addict and yes, I probably have too many shoes. But that does not stop me from always buying new shoes. You have women's shoes in all forms, colors and shapes, which is why we can say so easily 'yes, but I just do not have these kind of shoes yet'. See here, my last conquest: these furry wine red boots.

○●

Hi girls! Iets waar ik heel cliché in ben, is op het gebied van schoenen. Ik ben een echte schoenenverslaafde en ja, allicht heb ik veel te veel schoenen. Maar dat weerhoudt er mij niet van om steeds nieuwe schoenen aan te kopen. Damesschoenen heb je in alle geuren, kleuren en vormen, daarom kunnen wij ook zo makkelijk zeggen 'ja, maar deze heb ik ook gewoon nog niet'. Zie hier, mijn laatste verovering: deze furry wijnrode laarsjes. 
I recently bought these shoes at Sac d'Anvers in Antwerp, and I did that in the right Sac d'Anvers because that shop was about to close, which means a big sale. You know that I have something with fluffy shoes and although I have a lot of fluffy summer shoes, I do not have spring or fall versions. These shoes look nice and they are also very comfy and you can quickly pull them on and off. Admitted the price also got my attention, because for € 5 I could not leave them. What do you think of my new shoes?

○●

Deze schoenen kocht ik onlangs bij Sac d'Anvers in Antwerpen, en wel de juiste Sac d'Anvers want die vestiging ging sluiten, wat een grote uitverkoop betekent. Jullie weten wel dat ik iets heb met fluffy schoenen en hoewel ik heel veel fluffy zomerschoenen heb, heb ik geen voor de lente of herfst. Deze schoenen zien er niet alleen leuk uit, ze zitten ook nog eens heel makkelijk en je kan ze snel aan en uit trekken. Toegegeven de prijs heeft mij ook over de streep getrokken, want voor €5 kon ik ze toch niet laten staan. Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram