Outfit - Studded Boyfriend

9:38:00 AM


Hi girls! Today I show you a typical spring look that I wear very often myself. Although the spring is a little warmer, it's not always lovely sunny weather where bare legs are appropriate. Sometimes you have a moderate spring day and then I usually grab a boyfriend jeans or other loose long pants. Today I show you a look with the boyfriend jeans

○●

Hi girls! Vandaag heb ik jullie een typische lentelook die ik zelf heel vaak draag. Hoewel de lente wel wat warmer is, zitten we niet altijd met heerlijk zonnig weer waar blote benen gepast zijn. Soms heb je wel eens een gematigd lentedagje en dan grijp ik meestal naar een boyfriend jeans of een andere losse lange broek. Vandaag toon ik jullie een look met de boyfriend jeans.A boyfriend jeans is actually one of my favorite jeans models, especially for Spring. They are always wonderfully comfortable because of the loose cut and because most of them are ripped, also ideal for a warmer spring day. For this outfit I chose a casual look ... with a touch of fashion. I chose to combine my new sandals. These are reasonably dressed and fashionable and actually finish the whole look.

○●

Een boyfriend jeans is eigenlijk één van mijn favoriete jeansmodellen, zeker voor de lente. Ze zitten altijd heerlijk comfortabel door de losse snit en doordat de meeste ook ripped zijn, ook ideaal voor een warmere lentedag. Voor deze outfit koos ik voor een casual look... met een tikkeltje fashion. Ik koos namelijk om mijn nieuwe sandalen erbij te combineren. Deze zijn redelijk gekleed en fashionable en maakt de hele look eigenlijk af.The coat that I have around my waist is also pretty new in my wardrobe. I bought this for the rainy spring days because I did not actually have a spring jacket with a hood, that wasn't really smart. In terms of accessories, I chose golden items to fit nicely with the gold-colored studs on my shoes. What do you think of this look?

○●

De jas die ik rond mijn middel heb, is ook vrij nieuw in mijn kleerkast. Ik heb deze gekocht voor de regenachtige lentedagen omdat ik eigenlijk geen lente jas had met een kap, dat was niet echt handig. Qua accessoires koos ik voor gouden items om mooi aan te sluiten bij de goudkleurige studs op mijn schoenen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - Aliexpress / Jeans - H&M / Shirt - H&M / Heels - Aliexpress / Sunglasses - Rosegal / Bag - Clouds of Fashion / Choker - Action / Necklaces - Topshop / Earrings - Forever 21 / Watch - Casio / Ring - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram