Outfit - Since 1991

7:45:00 AM


Hi girls! Spring has finally started well in Belgium. The past weekend we have experienced wonderful warm spring days. The ideal moment to finally get my new sandals from Gamiss on and show them. You have no idea how long I have waited for this! So today a new outfit, featuring my new shoes and handbag from Gamiss.

○●

Hi girls! De lente is eindelijk goed gestart in België. Het voorbije weekend hebben we heerlijk warme lentedagen mogen ervaren. Het ideale moment om eindelijk mijn nieuwe sandalen van Gamiss uit de kast te halen en te showen. Je hebt geen idee hoe lang ik hierop heb gewacht! Dus vandaag een nieuwe outfit, featuring mijn nieuwe schoenen én handtas van Gamiss


Anyone who follows me on Instagram will probably have spotted me new items. These shoes arrived a long time ago, but unfortunately the temperatures were really much too cold to show them or to put them on. The first ray of sunshine was there and I had them on. I was so impatient. The sandals have a very thick, chunky sole and heel. I had been looking for shoes like that for a long time. Yay, finally found them!

○●

Wie mij volgt op instagram, zal mij nieuwe items allicht al hebben gespot. De schoenen heb ik al een hele poos geleden in mijn bus gekregen, maar helaas waren de temperaturen dan nog echt veel te winters om ze al te showen of aan te doen. Het eerste straaltje zonneschijn was er en ik had ze aan. Zo ongeduldig was ik. De sandalen hebben een hele dikke, chunky zool en hak. Ik was al lang op zoek naar dergelijke schoenen. Yay, eindelijk gevonden! 


The t-shirt I wear is also new and I bought it during the sales at Pull & Bear. Apparently Pull & Bear exists as long as me: since 1991 and since this was on the t-shirt I thought it was a nice to buy, although it actually came from the men's collection. I scored the handbag during the Gamiss New Season Promotion. I had been looking for a green handbag for a while and I found it timeless and minimalistic, so it was my thing. What do you think of my this look?

○●

De t-shirt die ik draag is ook nieuw en heb ik gekocht tijdens de solden bij Pull&Bear. Blijkbaar bestaat Pull&Bear evenlang als mij: sinds 1991 en aangezien dit op de t-shirt stond vond ik het wel een leuke om te kopen, hoewel het eigenlijk uit de mannencollectie kwam. De handtas heb ik gescoord tijdens de Gamiss New Season Promotion. Ik zocht al een tijdje naar een groene handtas en deze vond ik tijdloos en minimalistisch, helemaal mijn ding dus. Wat vind jij van mijn deze look?

Wearing:
Jacket - Guess / T-shirt - Pull&Bear / Leggings - H&M / Bag - Gamiss / Shoes - Gamiss / Hat - H&M / Choker - Action / Ring - H&M / Earrings - Les Cordes / Watch - Festina

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram