Outfit - Paws

8:21:00 AM


Hi girls! Everything that has something to do with cats, can make me happy. Because many people and brands share my love for cats, it is not difficult to find such clothing items. This Paws t-shirt has been on my wish list for a while and I recently found it online. A look could not be left behind of course!

○●

Hi girls! Alles dat maar enigszins iets te maken heeft met katten, kan mij blij maken. Doordat toch wel veel mensen en merken mijn liefde voor katten delen, is het niet moeilijk om zo'n kledingitems ook te vinden. Deze Paws t-shirt stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en onlangs vond ik hem online. Een look kon toch niet achterblijven natuurlijk! 

This Paws t-shirt is of course inspired by the famous promotional image of the film Jaws. The shark that swims upwards has been replaced here by a cat that sticks its paw to the swimming woman: Paws. I had seen this t-shirt a few times, but I could not find where to buy it until I landed on my favorite website Aliexpress. I waited three weeks patiently and finally I have my long awaited Paws shirt.

○●

Deze Paws t-shirt is natuurlijk geïnspireerd om het bekende promotiebeeld van de film Jaws. De haai die naar boven zwemt is hier vervangen door een kat die zijn pootje uitsteekt naar de zwemmende vrouw: Paws. Ik had deze t-shirt al een paar keer gezien, maar ik kon maar niet vinden waar hem te kopen, tot ik weer belandde op mijn favoriete website Aliexpress. Drie weken geduldig wachten verder en eindelijk heb ik mijn lang verwachte Paws shirt. 

I combined this t-shirt with dark gray ripped jeans. I thought a torn pants fit the concept of Jaws and Paws. The red biker jacket makes the look a bit tougher and also my Converse All stars sneakers contribute to this. In terms of jewelry, I only have a choker, a small narrow ring and my watch, more than enough for this look. What do you think of this look?

○●

Ik heb deze t-shirt gecombineerd met een donkergrijze ripped jeans. Ik vond een gescheurde broek wel passen bij het concept van Jaws en Paws. De rode biker jas maakt de look iets stoerder en ook mijn Converse All stars sneakers dragen hier toe bij. Qua juwelen heb ik enkel een choker, een klein smal ringetje en mijn horloge aan, meer moet dat niet zijn voor deze look. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - Pimkie / Shirt - Aliexpress / Pants - Topshop / Shoes - Converse / Choker - H&M / Ring - I am / Belt - Zaful

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram