Wish list - Spring dresses

8:26:00 AM


Hi girls! Spring is there and although I have been looking forward to it for a few weeks now, I only realize that I have very few spring dresses in my wardrobe. So that's why I went to look for spring dresses online. Today I suggest you an extensive wishlist full of spring dresses, from  lace dresses to boho dresses.

○●

Hi girls! De lente is er en hoewel ik er nu al een aantal weken naar uitkijk, besef ik nu pas dat ik bitter weinig lente kleedjes heb in mijn kleerkast. Dus daarom ging ik naar goede gewoonte al even op zoek naar lentejurkjes online. Vandaag stel ik jullie dus voor aan een uitgebreide wishlist vol jurkjes, van sexy kanten jurkjes tot boho jurken.

Lace dresses:
1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here

My first selection of this wish list are these lace dresses. I really like lace for dresses, it looks beautiful and elegant and you have so much variety in it. Are you going for a very thin lace or do you prefer something coarser? Everything is possible. I found these dresses online at Zaful. There they have a very nice collection of sexy lace dresses and these were my favorite. Another variation of lace dresses are the mermaid dresses with lace details. I have not included them in my selection, but you can find mermaid dresses here.

○●

Mijn eerste selectie van deze wish list zijn deze kanten jurkjes. Ik hou echt van kant voor jurken, het oogt mooi en elegant en je hebt er ook zoveel variatie in. Ga je voor heel dun kant of heb je liever wat grover? Het kan allemaal. Deze jurkjes vond ik online bij Zaful. Ze hebben daar een hele mooie uitgebreide collectie van sexy kanten jurkjes en deze waren alvast mijn favoriet. Een andere variatie van kanten jurkjes zijn de mermaid jurken met kanten details. Ik heb ze niet opgenomen in mijn selectie, maar meer mermaid jurken kan je daar wel vinden.Boho dresses:
1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here

Secondly, I also looked at boho dresses. Boho dresses I really love to wear for a day at the beach or just to walk around quietly and cozy. I also found a lot of variations online. From real alternative boho dresses to some more prom boho dresses. These dresses are my favorite.

○●

Als tweede heb ik ook gekeken naar boho jurken. Boho jurken vind ik echt geweldig om te dragen voor een dagje naar het strand of gewoon om even rustig en gezellig rond te wandelen. Ik heb ook weer heel wat variaties gevonden online. Van echte alternatieve boho jurken tot wat meer geklede boho jurken. Deze jurken zijn alvast mijn favoriet. 


Last but not least, tea dresses! These dresses are more the ordinary, everyday dresses that you can wear during the spring. Of course, they should not be missing in the wardrobe. I also found these dresses online, from a cheerful floral print to a nice plain pastel color. I like everything to be honest. What do you think of my selection? Are you also looking for fun spring dresses?

○●


Last but not least, tea dresses! Deze jurken zijn meer de gewone, alledaagse jurken die je kan dragen tijdens de lente. Die mogen natuurlijk ook niet ontbreken in de kleerkast. Ook deze jurken vond ik allemaal online, van een vrolijke bloemenprint naar een mooie effen pastel kleur. Ik ben overal wel voor te vinden om eerlijk te zijn. Wat vind jij van mijn selectie? Ben jij ook nog op zoek naar leuke lentejurkjes?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram