Wish list - Fashion Jewelry

11:43:00 AM


Hi girls! With every outfit I always keep my jewelry in mind, because I think that jewelry does a lot for your look. In this wish list I have made a nice selection of jewels that I would like to add to my collection. All the things you see here, I found at Zaful since they have a large and beautiful collection of fashion jewelry online.

○●

Hi girls! Bij elke outfit hou ik ook altijd mijn juwelen in gedachten, want ik vind toch dat juwelen heel wat doet voor je look. In deze wish list heb ik dus een mooie selectie gemaakt van juwelen die ik wel graag aan mijn collectie wil toevoegen. Al de dingen die je hier ziet, vond ik bij Zaful aangezien zij online een grote en mooie collectie fashion juwelen hebben.


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here

We start with earrings. I am really a big fan of earrings, even on a lazy day where I just want to spend the whole day in the couch, I still have the right earrings. I found some real beautiful and unique earrings online. Minimalism is entirely my thing, so it is probably no surprise that I mainly chose earrings with thin lines and geometric shapes.

○●

We beginnen met oorbellen. Ik ben echt een grote fan van oorbellen, zelfs op een luie dag waar ik gewoon een hele dag in de zetel wil hangen, heb ik nog steeds de juiste oorbellen aan. Online vond ik paar echte mooie en unieke oorbellen. Minimalisme is helemaal mijn ding, dus het is allicht geen verrassing dat ik hier voornamelijk oorbellen heb gekozen met dunnen lijnen en geometrische vormen. 
1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here

Now over to the rings. Even with my rings I like minimalism, but not in terms of quantity. I always like to combine several rings together and if you can simply buy sets with different rings, that makes my life even easier. These women's rings are all completely to my taste and I also see them on my fingers already.

○●

Dan nu over naar de ringen. Ook bij mijn ringen hou ik wel van minimalisme, maar niet wat betreft de hoeveelheid. Ik vind het altijd tof om meerdere ringen samen te combineren en als je dan gewoon eenvoudig setjes kunt kopen met verschillende ringen, maakt dat mijn leven nog makkelijker. Deze ringen zijn allemaal helemaal naar mijn smaak en zie ik ook allemaal al rond mijn vingers zitten.Finally, not really jewelry, but sunglasses. Because hopefully we will still need these a lot in the spring and summer. I all chose special models, in all colors and shapes like oval sunglasses. I can hardly say what my favorite of this selection is. I love them all. What do you think of my wishlist? Is there something in between?

○●

Als laatste, niet echt juwelen, maar wel zonnebrillen. Want hopelijk gaan we die nog veel nodig hebben in de lente en zomer. Ik koos allemaal voor speciale modellen, in allerlei vormen en kleuren. Wat mijn favoriet van deze selectie is, kan ik moeilijk zeggen. I love them all. Wat vind jij van mijn wishlist? Zit er iets tussen voor jou?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram