Trend - Pastel Spring

7:08:00 AM


Hi girls! Nu de lente weer aangebroken is, kunnen we weer beginnen met het reorganiseren van de kleerkast. Alle donkere en grauwe kleuren naar achter en alle vrolijke lentekleurtjes naar voor. Wanneer ik 'lentekleurtjes' hoor denk ik spontaan aan lichte, vrolijke kleurtjes. Pastelkleuren horen helemaal thuis in de lente. Pastel is iets dat een aantal jaar heel populair is geworden en hoewel een trend na een tijdje toch weer verdwijnt, blijven de pastelkleuren toch populair. Ook deze lente kunnen we weer pastelkleuren terugvinden in de verschillende kledingcollecties. Vandaag toon ik jullie mijn pastellooks van de voorbije jaren en geef ik een selectie van een aantal leuke items die ik terugvond online.

Look 2018: Pink Cats

Look 2015: Pastels

Look 2015: Pink Airs
Mijn pastel-kleerkast is misschien niet zo uitgebreid, maar ik heb toch wel een aantal items waarmee ik de voorbije jaren een aantal looks mee heb samengesteld. Recent heb ik nog een jasje gekocht in het pastel roze die ik al in meerdere looks heb aangedaan. Als je de looks even zo bekijkt, zijn bijna al mijn pastel items eigenlijk jasjes. Ik heb zo'n twee roze jasjes, een muntgroen jasje, een ivoren jasje en dan nog een pastelroze jurk en pastel groen - maar toch wel neigend naar een feller munt groen - topje. Als ik het zo bekijk, wordt het toch wel tijd om mijn pastel collectie uit te breiden.

Look 2015: Ripped Pastels

Look 2014: Kimono DressMijn zoektocht online naar pastel kledingstukken was al vrij snel een succes toen ik bij Esprit belandde. Want voor de lente hebben zij namelijk heel wat prachtige pastel items in hun collectie zitten. Zelfs schoenen in verschillende pastelkleurtjes zijn aanwezig, en als een schoenenaddict kan ik daar natuurlijk niet rustig onder blijven. Zowel het roze, als blauw, als groen kan je er terug vinden en hierboven heb ik dan ook een selectie gemaakt van de leukste pastel items die ik online vond. Wat vind jij van mijn selectie? Zit er iets tussen voor jou? En wat vind jij eigenlijk van de pastel trend?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram