Outfit - Wrap it in a Bow

7:38:00 AM


Hiyaa girls! Recently I went on sale hunt and as always when I have something new in my closet, I only see that. Suddenly I have nothing in my closet that I like next to the new items, fortunately this effect is gone after a few days. But this outfit is a good example of this effect, because this look consists almost entirely out of sale items.

○●

Hiyaa girls! Onlangs ben ik op solden-jacht gegaan en zoals dat altijd gaat als ik iets nieuws in mijn kast heb, zie ik alleen nog maar dat. Opeens heb ik naast de nieuwe items bij niets in mijn kast dat mij aanstaat, gelukkig gaat dit effect wel weer weg. Maar deze outfit is dus een goed voorbeeld van dit effect, want deze look bestaat bijna compleet uit solden-koopjes.It is actually not difficult that I combined these two items with each other, because they go together so well. This oversized sweater is an easy item to combine anyway. This off-white color fits with just about anything, but because this color came back in the striped skirt, the choice was made quickly. The skirt is a stretchy fabric and is incredibly comfortable. The bow makes the skirt extra cute and allows me to emphasize my waist a bit more and create an hourglass figure.

○●

Het is eigenlijk niet moeilijk dat ik twee solden items met elkaar heb gecombineerd, want ze gaan ook zo enorm goed samen. Deze oversized trui is sowieso een makkelijk item om te combineren. Deze gebroken witte kleur past zowat overal bij, maar doordat deze kleur ook in de gestreepte rok terugkwam, was de keuze snel gemaakt. De rok is een stretchy stof en zit dus ongelooflijk comfortabel. De strik maakt de rok extra schattig en zorgt ervoor dat ik mijn taille iets meer kan benadrukken en een zandloperfiguur kan creëren. Because the temperatures are a bit on the low side, I still wear a nylon, but I can not wait until it gets warmer and I can wear this look without nylons. I chose reasonably light shoes for this look, to play the contrast a bit more. The hat is a nice extra, a favorite accessory for me. What do you think of this look?

○●

Omdat de temperaturen nog een beetje aan de lage kant zijn, draag ik toch nog wel even een nylon, maar ik kan niet wachten tot het wat warmer wordt en ik deze look ook kan dragen zonder nylons. Ik koos voor redelijk lichte schoenen voor deze look, om het contrast wat meer uit te spelen. De hoed is een mooie extra, een favoriet accessoire van mij. Wat vind jij van deze look?


Wearing:
Sweater - Pull&Bear / Skirt - Pull&Bear / Hat - Vintage / Shoes - Sac d'Anvers

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram