Outfit - Pink Cats

7:31:00 AM


Hi girls! Spring is just around the corner .. or that should be the case. Anyway the upcoming spring makes me choose more light colors. In this outfit the color is pink. Another term for this outfit could be 'cat', because both in my handbag - which I bought at Rosegal - and my pants you can notice something catlike.

○●

Hi girls! Spring is just around the corner.. of dat zou toch zo moeten zijn. Ieder geval de aankomende lente zorgt ervoor dat ik toch meer voor lichte kleurtjes te kiezen. In deze outfit is die kleur: roze. Een andere term voor deze outfit zou ook 'kat' kunnen zijn, want zowel in mijn handtas - die ik heb gekocht bij Rosegal -, als mijn broek kan je iets kattigs opmerken.

In my head, the winter clearly is already far away, because I go for a lot of pink and yes bare feet. I've  been willing to show these fluffy shoes to you for so long, since I've found them during my trip to Scotland. Unfortunately, the weather was not optimal for that. The pink of my fluffy shoes also comes back in my jacket and my new handbag. I ordered this handbag online at Rosegal and the handles in the shape of a cat's head could tempt me immediately. My pants are also a bit adjusted to my handbag, because at the location of my knees, these pants have cat's head. I love it, but what do you think of this look?

○●

In mijn hoofd is de winter duidelijk al ver weg, want ik ga voor veel roze en yes blote voeten. Deze fluffy schoenen wil ik eigenlijk al zo lang showen aan jullie, al sinds ik ze heb gevonden tijdens mijn reis naar Schotland. Helaas was er het weer nog niet voor. Het roze van mijn fluffy schoenen komt ook terug in mijn jasje en mijn nieuwe handtas. Deze handtas heb ik online besteld bij Rosegal en de handvatten in de vorm van een kattenhoofd kon mij direct verleiden. Mijn broek is ook een beetje afgesteld op mijn handtas eigenlijk, want op de plaats van mijn knieën heeft deze broek een kattenhoofdje. I love it, maar wat vind jij van deze look?

Enjoy up to 70% discount during Rosegal Women's Day sale


Wearing:
Jacket - Zeeman / Pants - Aliexpress / Shoes - Topshop / Shirt - H&M / Bag - Rosegal
Earrings - Rosegal / Ring - H&M / Necklace - Topshop

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram