Outfit - Almost White

7:17:00 AM


Hi girls! The winter weather is finally done and spring is really coming. And instead of going all the way up in my spring wardrobe, I'm crazy enough to go back to my winter assortment. Yup, I recently bought these furry winter boots online and from the moment I clicked them into the shopping cart, I also suddenly knew the perfect outfit. Check it out!

○●

Hi girls! De winterse buien zijn nu eindelijk wel gedaan en de lente is nu echt op komst. En in plaats van helemaal op te gaan in mijn lente kleerkast, grijp ik gek genoeg deels terug naar mijn winter assortiment. Yup, ik kocht onlangs deze furry winterboots online en vanaf dat ik deze in het winkelmandje klikte, wist ik ook ineens de perfecte outfit. Check it out! 


The shoes are not only ideal for the winter, but also incredibly cute and 100% me, because I like standard shoes with a special twist. Because of the soft and light colors of these shoes I spontaneously thought of spring - despite the fact that you would wear these shoes in the winter - so I also chose a light outfit with soft white and pink spring colors. In this outfit you also see my new pink jacket in action again. As accessories I chose minimalist gold jewelry. What do you think of this look?

○●

De schoenen zijn niet alleen ideaal voor de winter, maar ook ongelooflijk schattig en 100% mij, want ik hou wel van standaard schoenen met een speciale twist. Door de zachte en lichte kleuren van deze schoenen moest ik ook spontaan denken aan de lente - ondanks het wel degelijke schoenen zijn die je eerder in de winter zou dragen -, daarom koos ik ook voor een lichte outfit met zachte witte en roze lente tinten. In deze outfit zien jullie ook weer mijn nieuwe roze jacket in actie. Als accessoires koos ik voor minimalistische gouden sieraden. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - Zeeman / Top - Pimkie / Pants - Mango / Boots - H&M / Earrings - Topshop / Necklace - Topshop / Ring - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram