Wish list - Ready for Spring

8:09:00 AM


Hi girls! Winter has been going on for a while, but since we are already February, spring should come soon. I am already looking forward to spring, because I need cheerful and more light clothes. I have had enough of thick sweaters. Today I have put together a wish list with all kinds of spring-inspired clothing.

○●

Hi girls! De winter is al een tijdje bezig, maar aangezien we al februari zijn, zou de lente er toch stilaan aan moeten komen. Ik kijk alvast uit naar de lente, want ik heb nood aan vrolijke en meer luchtige kleren. Ik heb even genoeg van dikke truien. Vandaag heb ik dan ook een wish list samen gesteld met allerlei lente geïnspireerde kleding.


For spring I really look forward to the different animal prints, not so much a true animal print pattern, but rather images of animals. Florals can not be missed in a spring wardrobe and I also thought of accessories. What do you think of my spring wish list?

○●

Voor de lente zie ik echt uit naar de verschillende dierenprints, niet zozeer een echt dierenprint patroon, maar eerder afbeeldingen van dieren. Florals mogen natuurlijk ook niet ontbreken in een lente kleerkast en ook aan accessoires heb ik gedacht. Wat vind jij van mijn lente wish list?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram