Wish list - Valentine part III

7:42:00 AM


Hiyaa girls! I told you that I was working on my wish lists for Valentine. The previous times I focused on lingerie and clothing, but this time I focus on finishing every look: shoes, jewelery and handbags. This time I got my inspiration in the webshop Gamiss and more specifically with their Valentine-inspired accessories. Check it out!

○●

Hiyaa girls! Ik vertelde al dat ik bezig was aan mijn wish lists voor Valentijn. De vorige keren had ik mij gefocust op lingerie en kledij, maar dit maal focus ik mij op de afwerking van elke look: schoenen, juwelen en handtassen. Deze keer heb ik mijn inspiratie opgedaan in de webshop Gamiss en meer bepaald bij hun Valentine geïnspireerde accessoires.  Check it out! 


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here / 6. Shop here


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here / 6. Shop here1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here / 6. Shop here / 7. Shop here / 8. Shop here / 9. Shop hereII have found a nice collection for every type of accessory. I really chose rosy and feminine things, really 100% Valentine. The webshop Gamiss has a lot of beautiful things for Valentine, also to give as a gift. What are your favorite items?

○●

Voor elke soort accessoire heb ik een mooie verzameling kunnen vinden. Ik heb echt gekozen voor rozige en vrouwelijke spulletjes, echt 100% Valentijn. De webshop Gamiss heeft heel wat prachtige dingen voor Valentijn, ook om cadeau te geven. Wat zijn jouw favoriete items?

Check out all the Gamiss Valentine's day gifts deals.

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram