Wish list - Valentine part II

6:31:00 AM


Hiyaa girls! Last week I told you that I was working on my wish lists for Valentine. Last week I focused on lingerie and pajamas, but this time I focus on what you wear on top of that. This time I got my inspiration in the webshop Zaful and more specifically in their Valentine deals. Check it out!

○●

Hiyaa girls! Vorige week vertelde ik al dat ik bezig was aan mijn wish lists voor Valentijn. Vorige week had ik mij gefocust op lingerie en pyjama's, maar dit maal focus ik mij dus op hetgeen je daar boven draagt. Deze keer heb ik mijn inspiratie opgedaan in de webshop Zaful en meer bepaald bij hun Valentine deals. Check it out! 

 1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here / 6. Shop here


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here / 6. Shop here


1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here / 5. Shop here / 6. Shop here

I have found some nice Valentine items for every style. For a sweet look, I opted for cute dresses and pinkish shades. Would you prefer a little more risky look? Then I choose for transparent blouses, flowers and more dark colors. But we can also keep it reasonably normal and cool and then I choose more for gray and dark colors. What are your favorite items?

○●

Voor elke stijl heb ik wel een aantal mooie Valentijn-items gevonden. Voor een lieve en zoete look heb ik gekozen voor schattige kleedjes en rozige tinten. Toch liever een beetje meer gewaagd? Dan kies ik het liefst voor doorzichtige bloesjes, bloemen en meer donkere kleuren. Maar we kunnen het ook redelijk normaal en cool houden en dan kies ik toch meer voor grijze en donkere kleuren. Wat zijn jouw favoriete items?

All the items are part of the Zaful Valentines day 2018 deals.


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram