Outfit - Black & Yellow

7:20:00 AM


Hiyaa girls. If you ask me what my favorite color is, I will say 'yellow'. As it is with a favorite thing, you can never really explain it. I just know that it is my favorite color since I was a child. Strangely enough you never really see me with something yellow, because as a blonde you can't really pull off  a yellow color. Recently I just wanted to try it, a little yellow in my wardrobe. Today again a colorful outfit.

○●

Hiyaa girls. Als je mij zou vragen wat mijn lievelingskleur is, zeg ik volmondig 'geel'. Zoals dat gaat bij een lievelings-iets, kan je het nooit echt verklaren. Ik weet gewoon dat het mijn favoriete kleur is sinds ik klein ben. Gek genoeg zie je mij eigenlijk nooit met iets geel, want als blondine sta je eigenlijk niet altijd even goed met een gele kleur. Onlangs wou ik het toch gewoon eens proberen, een beetje geel in mijn kleerkast. Vandaag dus weer een kleurrijke outfit.

Of course you have already seen this sweater in a previous outfit, but it is one of my lastest winter jerseys. Also one of my winter jumpers that has a bright color actually, most of my sweaters are gray, black, white, kaki ... Maybe because I finally chose a color, I wear it so much now. They sometimes says change of food makes you eat. The sweater creates so much color that I chose black for the rest of the outfit, in this way the sweater is even more eye-catching.

○●

Deze trui hebben jullie natuurlijk al eerder gezien in een vorige outfit, maar het is één van mijn laatste wintertruien. Ook één van mijn wintertruien die een vrolijk kleurtje heeft eigenlijk, meeste van mijn truien zijn namelijk grijs, zwart, wit, kaki... Misschien doordat ik eindelijk eens voor een kleurtje heb gekozen, draag ik hem nu zoveel. Verandering van spijs doet eten zeggen ze wel eens. De trui zorgt voor zoveel kleur dat ik voor de rest van de outfit zwart koos, op deze manier springt de trui nog meer in het oog. 

My shoes are actually a bit of eye catchers. You have seen these before, but they are such a good combination with the yellow jersey. This look is a simple but striking outfit. What do you think of this look? And what is your favorite color?
○●

Mijn schoenen zijn eigenlijk ook wel een beetje eye catchers. Deze hebben jullie ook al eerder gezien, maar ze zijn zo'n goede combinatie met de gele trui. Een simpele, maar opvallende outfit is deze look dus wel. Wat vind jij van deze look? En wat is jouw lievelingskleur eigenlijk?


Wearing:
Sweater - Zaful / Legging - Dresslily / Shoes - Rosegal / Hat - H&M / Necklace - Rosegal

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram