New - Les Cordes Earrings + GIVEAWAY

7:32:00 AM


Hiyaa girls! You can never have enough jewelry, a bit like shoes. But the difference with shoes is that I can wear several jewels, because I have about 10 holes in my ears. Anyway, Les Cordes always knows how to feed my jewelry addiction. Also their new summer collection is a big score. I already received one of their jewels and I can also give away a beautiful pair of earrings. So read on quickly for the giveaway!

○●

Hiyaa girls! Juwelen kan je nooit genoeg hebben, een beetje zoals schoenen. Maar het verschil met schoenen is dat ik wel verschillende juwelen kan dragen, ik heb namelijk zo'n 10 gaatjes in mijn oren. Anyway, Les Cordes weet mijn juweel-verslaving altijd wel goed te voeden. Ook hun nieuwe zomercollectie is er weer boenk op. Ik mocht alvast van één van hun juweeltjes ontvangen én ik mag ook een paar weggeven. Dus lees snel verder voor de winactie! 

I opted for gray earrings with golden studs. Not just 'gray', of course, but a kind of mother-of-pearl gray. The mother-of-pearl gray gem is a round with a hole in it and there are two gold rings that are connected to an elegant little stud. When I saw the new summer collection, I had a hard time choosing, because Les Cordes has a beautiful new collection for the upcoming season. In the end I chose this because the earrings are timeless and minimalist.

○●

Ik heb gekozen voor grijze oorbellen met gouden stekertjes. Niet zomaar 'grijs' uiteraard, maar een soort van parelmoer grijs. Het parelmoer grijze juweeltje is een rondje met een gat in en daar rond zitten twee gouden ringetje die verbonden zijn aan een elegant klein stekertje. Toen ik de nieuwe zomercollectie zag, had ik het wel even moeilijk met kiezen, want Les Cordes heeft een prachtige nieuwe collectie voor het komende seizoen. Uiteindelijk koos ik voor deze omdat het tijdloze en minimalistische van deze oorbellen mij zo aantrok. 

The earrings are not only beautiful in a box, but also really beautiful in the ears themselves. Personally, I think they look extremely stylish and elegant. Because of the colors - gray and gold - these are also very easy to combine. As you hear, I am pretty enthusiastic about these earrings and I would like to share this enthusiasm with you. That is why Les Cordes let's me give away these earrings worth € 25.99 to one of my readers!

○●

De oorbellen zijn niet alleen prachtig in een doosje, maar ook echt prachtig in de oren zelf. Persoonlijk vind ik ze er enorm stijlvol en elegant staan. Door de kleuren - grijs en goud - zijn deze ook enorm makkelijk om te combineren. Zoals jullie horen, ben ik redelijk enthousiast over deze oorbellen en ik wil dit enthousiasme graag met jullie delen. Daarom mag ik van Les Cordes deze oorbellen ter waarde van € 25,99 weggeven aan één van mijn lezers! 


WIN WIN WIN

Wil jij dus een paar van deze oorbellen van Les Cordes winnen? Het enige dat je hiervoor moet doen is hieronder een reactie achterlaten met je e-mailadres waarin je vertelt dat je mee doet met deze winactie en waarom je graag zou winnen. Om een extra kans te maken, kan je mijn Facebook of/en Instagram ook liken en laat dit dan ook even weten in je reactie. De winactie loopt af op zondagavond  28 januari middernacht, de volgende morgen contacteer ik de winnaar per e-mail met het gelukkig nieuws.

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram