Outfit - Yellow, Embroidered & Leather

8:55:00 AM


Hiyaa girls. Today I am going for an extra colorful winter look. Most of my winter looks are pretty dark and there is not always a lot of color to be seen. Today I take a differently turn with a colorful sweater and with embroidered flowers on my skirt. This outfit is also almost completely new, because all these items come from one of my favorite webshops: Zaful. Check out my look!

○●

Hiyaa girls. Vandaag ga ik voor een extra kleurrijke winterlook. Mijn meeste winterlooks zijn redelijk donker en er is niet altijd veel kleur te bespeuren. Vandaag pak ik het anders aan met een kleurrijke trui en met geborduurde bloemen op mijn rok. Deze outfit is trouwens ook bijna helemaal nieuw, al deze items komen namelijk van één van mijn favoriete webshops: Zaful. Kijk jij even mee naar mijn look?And when I say 'almost completely new' I mean almost completely new, my shoes are the only exception to that. It all started with this leather skirt with embroidered flowers. I had been in love with it for a while and when I saw him at Zaful, I did not have to think long. A little further on the webshop I also saw this beautiful yellow sweater. I have never really had an item in yellow because blondes are not always looking good with this colour, but since he would fit so well with the skirt I chose to put it in my shopping basket.

○●

En als ik zeg 'bijna helemaal nieuw' dan bedoel ik ook bijna helemaal nieuw, mijn schoenen zijn daar de enige uitzondering op. Het begon eigenlijk allemaal met deze lederen rok met geborduurde bloemen op. Ik was er al een tijdje op verliefd en toen ik hem ook zag bij Zaful, moest ik niet lang nadenken. Een beetje verder op de webshop zag ik ook deze mooie gele trui. Ik heb nog nooit echt een item gehad in het geel omdat blondines hier niet altijd goed mee staan, maar aangezien hij zo goed zou passen bij de rok koos ik er toch voor om deze in mijn winkelmandje te steken. 
And my accessories are also from Zaful. I thought the necklace with 'You left paw prints on my heart' was so fitting because I am a crazy cat lady and all my cats are deep in my heart. The earrings are simplistic and classy, really my thing. The ring is also a very good match with the skirt and he is also a bit more special. What do you think of this look?

○●

En ook mijn accessoires komen van Zaful. De ketting met 'You left paw prints on my heart' vond ik zo toepasselijk omdat ik nu éénmaal een crazy cat lady ben en al mijn katten zitten ook diep in mijn hart. De oorbellen zijn simplistisch en classy, echt helemaal mijn ding. De ring vond ik dan ook weer heel goed gaan met de rok en hij is ook weer een beetje specialer. Wat vind jij van deze look?
Take a look at Winter 2017 Zaful collection where you can find these items and more.


Wearing:
Sweater - Zaful (Shop here) /  Skirt - Zaful (Shop here) / Necklace - Zaful / Ring - Zaful (Shop here) / Earrings - Zaful (Shop here) / Shoes - H&M premium

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram