Outfit - It's dark outside

9:16:00 AM


Hiyaa girls, for a couple of weeks we have been dealing with winter hour again. The days are getting shorter, it is getting too fast too dark and the days are filled with gray weather. Not that I'm doing it on purpose but automatically I'll get my outfits more dark. I'm going more for dark colors, 'cuz baby it's dark outside

○●

Hiyaa girls, sinds een paar weken zitten we weer opgescheept met het winteruur. De dagen worden korter, het wordt weer veel te snel donker en ook de dagen zijn gevuld met grauwe en grijze lucht. Niet dat ik het erom doe, maar automatisch stem ik mijn outfits daar ook op af. Ik ga sneller voor donkere kleuren, 'cuz baby it's dark outside

"Baby it's dark outside" is a statement I actually borrowed from my t-shirt. I found it very appropriate for the autumn weather and I did not show you this new t-shirt yet. The t-shirt has a kind of corset in front that can be tightened as much as you like and it's something that makes the t-shirt even more special. To add some color to this outfit, I chose a pink short jacket. My hat and tough ankle boots finish this tough look. What do you think of this look?

○●

"Baby it's dark outside" is een uitspraak die ik eigenlijk heb geleend van mijn t-shirt. Ik vond het wel heel toepasselijk voor het herfstweer én ik had jullie deze nieuwe t-shirt nog niet laten zien. De t-shirt heeft een soort van korset vooraan die je zo strak kan aanspannen als je wilt en het is iets wat de t-shirt toch iets specialer maak. Om toch een beetje kleur te brengen in deze outfit heb ik gekozen voor een roze korte jas. Mijn hoed en stoere enkellaarsjes maken deze stoere look af. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - H&M / T-shirt - Stradivarius / Legging - Forever 21 / Boots - Stradivarius / 
Earrings - Mostert Juweliers / Necklace - H&M / Ring - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram