Wishlist - Furry Winter Coat

7:44:00 AM


Hiyaa girls! In my previous wish list I talked about my search for a nice winter coat - functional and fashionable. But what I did not include in that wish list is my great love for faux fur and furry jackets. Today, specially a dedicated wish list for furry winter jackets. Check out at my selection!

○●

Hiyaa girls! In mijn vorige wishlist sprak ik al over mijn zoektocht naar een leuke winterjas - functioneel én fashionable. Maar wat ik helemaal niet meegenomen heb in die wishlist, is mijn grote liefde voor faux fur en furry jassen. Vandaag dus speciaal een dedicated wishlist voor furry winterjassen. Kijk jij mee naar mijn selectie?


 1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here

Although it is entirely about faux fur jackets, there are also different styles here. You have faux fur jackets with a lot of fur, but also coats that are a bit more colorful which I like because I want a color for this winter. Or I can choose a more furry sheep-wool-like coats. What are your favorites?

○●

Hoewel het hier volledig over faux fur jassen gaat, zijn er hier ook verschillende stijlen in. Je hebt faux fur jassen met extreem veel fur, maar ook jassen die iets kleurrijker zijn wat mij zeker wel aantrekt want ik wil voor deze winter wel voor een kleurtje gaan. Of ga ik ga voor meer furry, schaapwol-achtige jassen. Wat zijn jouw favorieten?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram