Outfit - White Chunky Sweater

6:36:00 AM


Hiyaa girls, it's still autumn, but winter is actually starting to come through. In my opinion, though, but considering that I am a real pussy in terms of low temperatures, maybe you should not listen to me. Anyway, I got all my sweaters out of my closet to wear and added some new sweaters. Like this cozy white sweater from Shein in this look!

○●

Hiyaa girls, het is nog steeds herfst, maar de winter begint er eigenlijk wel echt aan te komen. Naar mijn gevoel dan toch, maar gezien ik een echt koukleum ben, moet er maar misschien niet naar mij geluisterd worden. Anyway, ik heb al mijn dikke truien uit mijn kast gehaald en ook een aantal nieuwe truien eraan toegevoegd. Zoals deze cozy witte trui van Shein in deze look!

This white knitted sweater is really warm and also cozy to wear because it is oversized. I really love oversized, chunky sweater in which I can "drown". With such a warm sweater, you can choose something more airy to combine with it. Exactly what I did by choosing this skort. Of course in combination with my over the knee boots, otherwise it would get too cold on the legs. What do you think of this look?

○●

Deze witte gebreide trui is echt heerlijk warm en ook gezellig om te dragen doordat ie oversized is. Ik hou echt enorm van oversized, chunky sweater waar ik in kan verdrinken. Met zo'n warme trui, kan je kiezen voor iets luchtiger om erbij te combineren. Exact hetgeen ik heb gedaan door te kiezen voor deze skort. Uiteraard in combinatie met mijn over the knee laarzen, want anders zou het toch wel wat te koud worden aan de benen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Sweater - SheIn / Skort - Primark / Boots - H&M / Hat - H&M / 
Earrings - Mostert juweliers /Watch - Festina / 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram