Outfit - Vichy & Midi

7:17:00 AM


Hiyaa girls, recently I cleaned my wardrobe again and then I found a number of items that I have not worn lately, to my shame. One of those items is this midi skirt. The midi skirt remains a timeless item and I can always keep wearing it, but today I put it back in the spotlight. my new off the shoulder blouse with vichy print is ideal for this midi skirt.

○●

Hiyaa girls, onlangs maakte ik mijn kleerkast nog eens schoon en toen kwam ik toch een aantal items tegen die ik tot mijn schaamte niet veel meer heb gedragen de laatste tijd. Eén van die items is deze midi rok. De midi rok blijft een tijdloos item en zal ik dus altijd wel kunnen blijven dragen, maar  vandaag zet ik hem toch nog eens in de spotlights. mijn nieuwe off the shoulder blouse met vichy print is ideaal voor deze midi rok. 

I bought this off the shoulders blouse with vichy print a while ago for a small price at Stradivarius. It's really a great fun item that will give your outfit that bit of extra. The neutral colors make it possible to combine it with everything. So like this midi skirt. This outfit is ideal for a warmer autumn day, just because the midi skirt is so warm.

○●

Deze off the shoulders blouse met vichy print heb ik een tijdje geleden kunnen kopen voor een klein prijsje bij Stradivarius. Het is echt een super leuk item dat je outfit toch dat tikkeltje extra geeft. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat ik deze ook kan combineren met alles. Zoals deze midi rok dus. Deze outfit is ideaal voor een warmere herfstdag, alleen al omdat de midi rok zo warm en gevoerd is.
I chose to wear my white heels because they fit perfectly in this color scheme. For accessories I have chosen ordinary silver jewels and of course my hat. What do you think of this look?

○●

Ik heb gekozen voor mijn witte hakken hierbij te dragen, omdat ze perfect passen in dit kleurenschema. Qua accessoires heb ik gekozen voor gewone zilverkleurige juwelen en uiteraard mijn hoed. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Blouse - Stradivarius / Skirt - Clouds of Fashion / Heels - Steve Madden / 
Hat - H&M / Ring - &OtherStories / Earrings - Mostert Juweliers 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram