Outfit - Fluffy from head to toe

6:58:00 AM


Hiyaa girls, you can not call me a true fan of autumn. Ok, admittedly, I love the coziness of falling leaves, but that wind, cold and rain is too much to me. Nothing better to fight the cold with a little fluffiness. Today I have some fluff from head to toe. Thanks to my new winter coat and this new amazing Rosegal shoes.
○●

Hiyaa girls, Een echte fan van de herfst kan je mij niet noemen. Ok, toegegeven ik hou wel van die gezelligheid van vallende bladeren, maar die wind, koude en regen is er mij toch te veel aan. Niets beter om de kou te bestrijden met een beetje fluffiness. Vandaag ben ik van kop tot teen voorzien van een vachtje. Dankzij mijn nieuwe winterjas en deze nieuwe geweldige schoenen van Rosegal











My last two wish lists were about winter jackets. Admittedly, I have one or three other winter coats, but they are not really warm ones. In the past, I was mainly wearing stylish jackets and not too warm for the winter. Well, this time I took care of it and put being warm in front. Obviously, I did not want to subdue on the fashion, so it was not an easy search. Eventually I found this beautiful winter coat at Stradivarius. It's all I was looking for. The color is ideal - khaki is my color - it has a hood with a fur coat, with the cord in the middle I can create a waist and you can wear this coat on both sides. So I can turn them inside out and wear them, and then I have a black down jacket.

○●

Mijn laatste twee wish lists ging over winterjassen. Toegegeven, ik heb nog een wel een stuk of drie andere winterjassen, maar écht warm zijn deze niet. In het verleden ging ik voornamelijk voor stylish jassen en niet zo zeer voor warm. Wel, deze keer nam ik mij voor om het anders aan te pakken en de warmte voorop te stellen. Uiteraard wou ik niet onderdoen op het fashion vlak, dus een makkelijke zoektocht was het niet. Uiteindelijk vond ik deze prachtige winterjas bij Stradivarius. Het is alles wat ik zocht. De kleur is ideaal - kaki is mijn kleur -, het heeft een kap met bontje, met het koordje in het midden kan ik een taille creëren én je kan deze jas langs beide kanten dragen. Dus ik kan ze binnenstebuiten keren en zo dragen, en dan heb ik een zwarte donsjas. 











Now about my shoes. I found these gems at Rosegal online. It was love at first sight. The idea of loafers with a coat for winter is just amazing. They are very soft inside and I can also wear small socks for extra warmth. The tigers at the front just make it perfect. The sunglasses come from Rosegal aswell. I was still lacking black sunglasses, it fits perfectly and the cateye look is perfect for the shape of my face. So a sunny fall may come! What do you think of this look?

○●

Nu even over mijn schoenen. Ik vond deze pareltjes bij Rosegal online. Het was liefde op het eerste zicht. Het idee van loafers met een vachtje voor de winter vind ik gewoon geweldig. Ze zijn heerlijk zacht vanbinnen en ik kan er ook nog perfect kleine sokjes in dragen voor extra warmte. De tigers vooraan maken het gewoon helemaal af. Ook de zonnebril komt van Rosegal. Een zwarte zonnebril ontbrak ik nog, hij past overal perfect bij en de cateye look is perfect voor mijn gezichtsvorm. Dus een zonnige herfst mag eraan komen! Wat vind jij van deze look?





Wearing:
Coat - Stradivarius / T-shirt - Stradivarius / Leggings - Dresslily / Shoes - Rosegal (Shop here) /  Sunglasses - Rosegal (Shop here) / Ring - H&M / Watch - Casio 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram