Outfit - Autumn Neutrals

8:42:00 AM


Hiyaa girls, now that autumn is not super cold, but rather 'cool', I don't really want to grab the winter clothes in my closet. On a rainy but warm day, I often have enough with a light sweater and a trench coat. Today I show you an outfit that is ideal for a fresh autumn day.

○●

Hiyaa girls, nu de herfst nog niet super koud is, maar eerder 'fris', hoef ik nog niet echt naar de winterse kleren in mijn kast te grijpen. Op een regenachtige, maar warme dag heb ik vaak genoeg een een licht truitje en een trenchcoat. Vandaag laat ik jullie een outfit zien die ideaal is voor een frisse herfstdag. 
And yes, on a fresh spring day, I'll just wear some summer shoes, because I've had way too few moments to wear my summer heels this summer. They are also a perfect match with my trench coat. Eye catcher of this look is my new white jersey with open back. The open back makes the whole look a bit more bold and creates a seductive detail. What do you think of this look?

○●

En ja, op een frisse lentedag draag ik ook gewoon nog zomerse schoenen, want ik heb deze zomer veel te weinig momenten gehad om mijn zomerse hakken te dragen. Ook zijn ze een perfecte match met mijn trenchcoat. Eye catcher van deze look is mijn nieuwe witte truitje met open rug. De open rug maakt de hele look toch een beetje meer gewaagd en zorgt voor een verleidelijk detail. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Coat - H&M / Cropped sweater - H&M / Pants - H&M / Heels - Zara / 
Belt - H&M / Ring - &Other Stories / Earrings - Mostert Juweliers / Watch - Festina

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram