My 26th birthday

7:27:00 AMITZ MAH BUUUUURTHDAY! Yes, about 26 years ago I came to this world on an autumnal 15th of November. And if you count, you'll see I'm a real Valentine's baby. I do not really feel special on my birthday, but I can get used to the extra spoiling that comes along. Today, unfortunately, it will just be a working day, but I've celebrated it a bit last weekend with my parents and the next weekend I'll celebrate with my friends. From now on, my 26th anniversary begins and I almost can not believe I'm already on the other side of my twenties. Time flies guys, so enjoy it!

○●

ITZ MAH BUUUUURTHDAY! Yes, zo'n 26 jaar geleden kwam ik op een herfstachtige 15de november te wereld. En als je dat even uitrekent, ben ik een echt Valentijns-kindje. Speciaal voel ik mij niet echt op mijn verjaardag, maar ik kan best wel wennen aan die extra verwennerijen die erbij komen kijken. Vandaag zal het helaas gewoon een werkdag zijn, maar ik heb het al een beetje gevierd vorig weekend met mijn ouders en het komende weekend vier ik het met mijn vrienden. Vanaf nu gaat mijn 26e levensjaar in en ik kan bijna niet geloven dat ik al aan de andere kant van mijn twintiger jaren zit. Time flies guys, so enjoy it! 


Stay up to date by following Polished Cats on
   You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram