Wishlist - Winter Coats

6:45:00 AM


Hiyaa girls! Autumn is already here for a while and the next season we get is winter. And for this I'm already looking for a nice warm winter coat. As always, I can not choose between different models. All of these coats I found in the Rosegal webshop - by the way, they have a big sale going on. Have a look at my selection!

○●

Hiyaa girls! De herfst is al een tijdje bezig en het volgende seizoen dat we krijgen is de winter. En daarvoor ben ik al op zoek naar een lekker warme winterjas. Zoals altijd kan ik weer eens niet kiezen tussen verschillende modellen. Al deze jassen heb ik gevonden in de webshop Rosegal - die trouwens toevallig een grote sale hebben lopen. Kijk je even mee naar mijn selectie?
1. Shop here / 2. Shop here / 3. Shop here / 4. Shop here

My choice goes from fuzzy, to classy and double breasted, to warm parka's. I like all models and styles very much and I find it extremely difficult to choose. What is your favorite?

○●

Mijn keuze gaan van donzig, naar classy met een dubbele knop, tot warme parka's. Ik vind alle modellen en stijlen heel erg leuk en ik vind het ontzettend moeilijk om te kiezen. Wat is jouw favoriet? 


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram