Outfit - DIY Cropped Sweater

8:04:00 AM


Hiyaa loves. I told you earlier about a DIY fashion project, where I altered a long cardigan in a cropped sweater and skirt. Today I show in this post what this cropped sweater looks like when you wear it. The fun of this sweater is that you can wear him in different ways. In this look I show him while wearing him off the shoulder.

○●

Hiyaa lieverds. Ik vertelde jullie eerder over een DIY fashion projectje van mij waarin ik een lange cardigan heb vermaakt tot een cropped sweater en rokje. Vandaag laat ik in deze post zien hoe deze sweater eruit ziet als je hem aan hebt. Het leuke aan deze sweater is dat je hem op verschillende manieren kan dragen. In deze look toon ik hem terwijl ik hem off the shoulder draag. 

You could read the DIY of this sweater in one of my previous posts and back then I indicated that I'd show an outfit post with these new items. The cropped sweater I wore off the shoulder for the occasion, I think it's a bit more sexy and airy for the summer. You can also wear this sweater perfectly in a "normal" way, and it will also be a lot less short and you won't see the diaphragm. The sweater has black accents and therefore I chose my high waist black jeans.

○●

De DIY van deze sweater kon je lezen in één van mijn vorige posts en toen gaf ik al aan dat ik nog een outfitpost ging tonen van deze nieuwe items. De cropped sweater heb ik voor de gelegenheid off the shoulder gedragen, ik vind het op deze manier toch een beetje meer sexy en luchtiger voor de zomer. Je kan deze sweater ook perfect op een 'normale' manier dragen en dan komt het ineens ook heel wat minder kort en zie je bijvoorbeeld het middenrif niet. De sweater heeft zwarte accenten en daarom heb ik gekozen voor mijn high waist zwarte jeans.

In fact, for accessories, I'm wearing almost nothing. Besides my choker necklace and watch I have almost no jewelry. I chose to wear my black hat again. Normally, I wear it mainly during the fall, but I really liked him for this look. For the shoes I chose these silver heels, they fit perfectly with the silver-colored accents in my outfit. What do you think of this look? And my sweater?

○●

Qua accessoires heb ik eigenlijk amper iets aan. Buiten mijn choker ketting en horloge heb ik nagenoeg geen juwelen aan. Ik heb er wel voor gekozen om mijn zwarte hoed nog eens te dragen. Normaal gezien draag ik deze voornamelijk tijdens het najaar, maar ik vond hem echt wel geschikt voor deze look. Voor de schoenen heb ik gekozen voor deze zilveren hakken, ze passen perfect bij de zilverkleurige accenten in mijn outfit. Wat vind jij van deze look? En mijn sweater?

Wearing:
Cropped sweater - DIY / Pants - H&M / Heels - H&M Premium / 
Hat - H&M / Choker - Stradivarius / Watch - Festina

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram