Fashion - Selling some stuff

6:39:00 AM


Hiyaa girls. I have been blogging for a couple of years now and in all those years I have also collected a fairly large wardrobe. Occasionally it is time to say goodbye to a number of items. Not that I'm tired of them, but my rule is "Did you wear it last year? No, well it will not happen next year" and so it can go. So on my blog I have created a new page called 'SALE' so you can always find some bargain there. Be sure to take a look. Below is a small selection..

○●

Hiyaa girls. Ik heb ondertussen al een paar jaar aan het bloggen en in al die jaren heb ik ook een redelijk grote kleerkast bij elkaar verzameld. Af en toe is het tijd om afscheid te nemen van een aantal items. Niet dat ik ze echt beu ben, maar mijn regel is "Heb je het een jaar niet aangedaan, zal dat volgend jaar ook niet gebeuren" en dus weg ermee. Op mijn blog heb ik dus een nieuwe pagina aangemaakt genaamd 'SALE' daar kan je dus altijd wat koopje vinden. Ga zeker een kijkje nemen. Hieronder alvast een kleine selectie...
Check out more on my SALE page

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram