Beauty - Kiko Coloured Lip Balm

6:51:00 AM


Hiyaa girls! Besides my hair, my lips are also my pride. Although I am very proud of them, I do not always take care of them. One of my nervous habits is that I bite my lip, especially in winter when there are always some cracks, I bite a lot on my lips. Well, taking care of them is definitely a must. And for that, I would like to use a lip balm. Today I review Kiko's lip balm.
○●

Hiyaa girls! Buiten mijn haar, zijn ook mijn lippen best wel mijn trots. Hoewel ik er dus best trots op ben, verzorg ik ze niet altijd even goed. Eén van mijn nerveuze kantjes is dat ik op mijn lip bijt, zeker in de winter wanneer er sowieso al wat lipscheurtjes tevoorschijn komen bijt ik enorm veel op mijn lippen. Ze goed verzorgen, is dus zeker een must. En daarvoor gebruik ik graag een lipbalm. Vandaag review ik deze lipbalm van Kiko.  
This Kiko lip balm is purely designed to hydrate the lips. The lip balm is available in different colors, so you can also enjoy a beautiful color. I went for the color 'coconut' and to be honest this is not really a color because it's so light and the texture is so smooth that the lip balm just gives a shine and not really a color. The lip balm is packed in a silver-colored tube with metallic finish with minimalist shapes. The golden seal with KK logo gives an exclusive effect.

○●

Deze lippenbalsem van Kiko is puur ontworpen voor het hydrateren van de lippen. De lippenbalsem is weliswaar verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je toch ook van een mooi kleurtje kan genieten. Ik ging voor de kleur 'coconut' en om eerlijk te zijn is dit niet echt een kleur, want deze is zo licht en smeuïg van textuur dat de lippenbalsem gewoon een glans achterlaat en niet echt een kleur. De lippenbalsem zit verpakt in een zilverkleurige tube met metallic finish met minimalistische vormen. De gouden zegel met KK-logo geeft een exclusief effect. 
As I said, this colored balm has a hydrating effect. And with a different color than Coconut, it also gives the lips a subtle touch of shiny color. The formula is enriched with karité butter with softening effect and vitamin A, E and C. The texture is also very creamy and comfortable, so it easily slides over the lips and nourishes them. The practical pen size ensures that the product is perfectly applied.

○●

Zoals ik al zei heeft deze gekleurde balsem een hydraterende werking. En bij een andere kleur dan Coconut geeft het de lippen ook een subtiel vleugje glanzende kleur. De formule is verrijkt met karitéboter met verzachtende werking en vitamine A, E en C. De textuur is ook heel crèmige en comfortabele, waardoor deze gemakkelijk over de lippen glijdt en voedt. Het praktische penformaat zorgt ervoor dat het product perfect wordt aangebracht.  
When I apply the lip balm, I notice how soft the texture of this balm is. He slides super easily over my lips and leaves a pleasant smelly layer. My lips feel instantly fed. The lips balm also has a pleasant smell, in this case a coconutc scent, which I personally find a super pleasant smell. The lips balm stays on the lips for a while and after use my lips also feel much softer.

○●

Wanneer ik de lippenbalsem aanbreng, merk ik direct hoe zacht de textuur van deze balsem is. Hij glijdt super makkelijk over mijn lippen en laat een aangenaam smeuïg laagje achter. Mijn lippen voelen instant gevoed aan. De lippenbalsem heeft ook een aangename geur, in dit geval die van kokosnoot, wat ik persoonlijk een super aangenaam geurtje vind. De lippenbalsem blijft een tijdje op de lippen en na gebruik voelen ze ook veel zachter aan. Conclusion, I'm definitely happy with this lip balm. It does exactly what I expected. It's not a bad thing for me that it does not have a color because I did not really need a color. If you want one with a color then you can definitely look at the other colors. I have received this lip balm for free with lipstick, but you can buy it for € 5.95 on the website or in the Kiko stores.

○●

Conclusie, ik ben zeker tevreden met deze lippenbalsem. Het doet exact wat ik ervan verwacht had. Dat het geen kleurtje heeft, vind ik persoonlijk niet erg want daar was ik ook niet echt naar op zoek. Wil je wel ééntje met een kleur dan kan je zeker eens kijken naar de andere kleuren. Ik heb deze lippenbalsem gratis bij een lipstick gekregen, maar je kan deze kopen voor € 5,95 op de website of in de Kiko winkels. 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram