Wishlist - Club dresses

8:16:00 AM


Hiyaa girls! Although I've been working full time for a while, I'm still going out. Not so much 'student' parties as before, it can be calmer from time to time. But my wardrobe has a lot of need for a new cargo of sexy club dresses, because they are still all from my student time. I have made a wishlist of such clothes and I have found them all at Rosegal.

○●

Hiyaa girls! Hoewel ik al een tijdje full time aan het werk, ga ik toch nog geregeld uit. Niet zozeer het 'studenten'-feesten zoals vroeger, het kan af en toe wel kalmer. Maar mijn kleerkast heeft wel wat nood aan een nieuwe lading mooie uitgaanskledij, want die zijn wel nog van mijn studententijd. Ik heb een wishlist gemaakt van dergelijke kleedjes en deze heb ik allemaal gevonden bij Rosegal


1. Khaki crushed velvet dress / 2. High cut out dress / 3. Blue wrap dress / 4. Off the shoulder dress / 5. Red crushed velvet dress

Which dress do you like the most? I really can't choose between the three different styles I've listed here. Are you going to help me with the right dress?

○●

Welke jurk vind jij het mooist? Ik kan echt heel erg moeilijk kiezen tussen de drie verschillende stijlen die ik hier heb opgelijst. Help jullie mij even kiezen met het juiste jurkje?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram