Outfit - Floral Two Piece

8:35:00 AM


Hiyaa girls! As you know, I'm not really 100% a girly girl. I'm going to wear a tough jeans rather than a cute dress, but summer succeeds to waken the girl in me and this floral two piece is therefore the ideal outfit for a hot summer day.
○●

Hiyaa girls! Zoals jullie wel weten, ben ik niet echt 100% een girly girl. Ik ga eerder voor een stoere jeans dan voor een schattig kleedje, maar de zomer brengt toch het meisje in mij meer naar boven en deze two piece met bloemenprint is dan ook de ideale outfit voor een warme zomerdag. 
I found this two-piece dress with cute floral print at one of my favorite webshops, namely Shein. When I saw this online, I was completely sold. For a long time I was looking for a two piece dress, the fact that the top of this item is also partly cut out just makes it better. The fabric is also very airy and the zip on the back provides for an extra nice detail. I matched the pink of the flowers by wearing my glitter slip-on sneakers.
○●

Deze tweedelige jurk met schattige bloemenprint heb ik gevonden bij één van mijn favoriete webshops, namelijk Shein. Toen ik deze online zag, was ik helemaal verkocht. Ik was namelijk al lang op zoek naar een tweedelig kleedje, dat het topje van dit item ook deels cut out is, maakt het alleen maar beter. De stof is ook heel luchtig en de rits aan de achterkant zorgt voor een extra leuk detail. Het roze van de bloemetjes heb ik terug laten komen door mijn glitter slip-on sneakers te dragen. 
Wearing:
Two piece dress - Shein / Sneakers - Lipsy / Ring - Jeweller / Watch - Festina / 
Bracelet - H&M / Earrings - Zaful / Sunglasses - &Other Stories

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram