Outfit - Red + Culottes

7:09:00 AM


Hiyaa girls! The culottes is a trend that was very popular last year, unfortunately you did not find anything in the stores in our country that year. When I was in Italy last year, I found some nice culottes in the shops. And this season we finally find this trend back in the shops here. So it's time to do another outfit with my favorite culottes.

○●

Hiyaa girls! De culottes is een trend die vorig jaar al erg populair was, helaas vond je het nog nergens in de winkels in ons landje. Toen ik vorig jaar in Italië was, vond ik wel een leuke culottes in de winkels daar. En ook dit seizoen vinden we deze trend eindelijk terug in de winkels hier. Hoog tijd dus om nog eens een outfit te doen met met favoriete culottes. 


I really like the culottes and  I'm regretting that I did not buy it in another color. The culottes are the perfect item for moderate spring weather with higher temperatures but a lot of overcast. In this outfit I also brought some color with this red top with thin straps. Since I wanted one color accent, I went for nude shoes.

○●

De culottes draag ik echt ontzettend graag en eigenlijk heb ik al spijt dat ik er geen meer heb gekocht in een ander kleurtje. De culottes is het perfecte item voor matig lenteweer met hogere temperaturen maar veel bewolking. In deze outfit heb ik ook wat kleur gebracht met dit rode topje met dunne bandjes. Aangezien ik dat al enige kleuraccent wou, ging ik voor nudekleurige schoenen.For accessories, I kept it quite simple, because I do not wear jewelry outside of a ring and a bracelet (and my standard ear piercings). I found the bralette so beautifully combined with the red top that I did not want a necklace to break the look. Of course you can also use sunglasses on a sunny day so it is also included in the outfit. What do you think of this look?

○●

Qua accessoires heb ik het helemaal rustig gehouden, want buiten een ring en een armband (en mijn standaard oorpiercings) heb ik geen juwelen aan gedaan. Ik vond de bralette zo mooi gecombineerd met het rode topje dat ik geen ketting wou om het geheel te breken. Uiteraard kan je op een zonnige dag ook een zonnebril gebruiken dus die zit ook bij de outfit. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Top - H&M / Culottes - Stradivarius / Heels - H&M Premium / 
Sunglasses - Dresslink / Bracelet - Unknown / Ring - &Other Stories


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram