Wishlist - Swimwear for this Summer

7:01:00 AM


Hiyaa girls! The temperatures begin to rise and summer is no longer so far away. So it's justified to think about showing my summer body this summer. Since I like to have a special model, I looked for some swimwear at a number of webshops, and especially the webshop SheIn pleased me with some nice models. Check out my selection.

○●

Hiyaa girls! De temperaturen beginnen eindelijk te stijgen en ook de zomer is niet meer zo ver weg. Het is dus best gerechtvaardigd om al eens na te denken waarin ik mijn summer body ga showen deze zomer. Aangezien ik graag een speciaal model heb, ben ik op zoek gegaan op een aantal webshops, en vooral de webshop SheIn kon mij wel bekoren met een aantal leuke modelletjes. Kijk je mee naar mijn selectie?As you can see, my selection is extensive. These summer, tropical prints are very trendy. In addition, I think green and plant prints are very nice, so a model like that is definitely a contender. What I also think is very nice is a bikini with straps. This just gives the model a little more. Since there are tropical print bikinis with straps, this is the ideal combination. Something else is a bathing suit. It's been forever since I've worn a bathing suit, but lately they are very trending, and I think it's really beautiful. What do you think of this swimwear? Do you have a favorite?

○●

Zoals je kan zien is mijn selectie wel uitgebreid. Deze zomer zijn tropische prints enorm trendy. Daarnaast vind ik groen en dergelijke plantenprints enorm leuk staan, dus zo'n model is zeker een kanshebber. Wat ik ook enorm mooi vind, is een bikini met bandjes. Dit geeft het model toch net dat ietsje meer. Aangezien er tussen de tropische prints bikini ook bikini's met bandjes tussen zitten, is dit de ideala combinatie. Iets helemaal anders is een badpak. Het is een eeuwigheid geleden sinds ik nog een badpak heb aangetrokken, maar tegenwoordig zijn ze weer echt in en ik vind het eigenlijk ook ontzettend mooi staan. Wat vind jij van deze zwemkleding? Zit er een favoriet tussen voor jou?

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram