Wishlist - Chiffon shirt dress

8:00:00 AM


Hiyaa girls! It's getting warmer and that gets me to reorganize my wardrobe. Mainly: What do I miss in my closet? Answer: a chiffon shirt dress. Recently I decided that an LBD was needed and today it's the chiffon shirt dress. These kind of dresses are very handy for in summer: playful and airy. Check out my selection.

○●

Hiyaa girls! Het wordt stilaan warmer en dat zet mij aan tot het reorganiseren van mijn kleerkast. Voornamelijk: Wat mis ik in mijn kast? Antwoord: een chiffon shirt dress. Onlangs besloot ik dat een LBD nodig had en vandaag is het de beurt aan de chiffon shirt dress. Dit soort jurkjes is super handig voor in de zomer: speels en luchtig. Kijk je mee naar mijn selectie?


1. Black dress / 2. Baby blue dress / 3. Long split dress / 4. Ruffled dress

1. Black floral dress / 2. Blue Ruffled dress/ 3.White long sleeves dress/ 4. Black dress


As you can see, there are two styles that I really like. Namely the chiffon long-sleeved dresses and the off shoulder dresses. I think it's very difficult to choose ... maybe I just have to choose one of each selection? What do you think of chiffon robes and what do you think of this selection?

○●

Zoals je kan zien, zijn er twee stijlen die mij echt wel zinnen. Namelijk de chiffon kleedjes met lange mouwen en de off shoulder jurkjes. Ik vind het heel erg moeilijk kiezen... misschien moet ik er gewoon van elks één kiezen? Wat vind jij van chiffon kleedjes en wat vind jij van deze selectie?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram