Outfit - To The Galaxy

9:45:00 AM


Hiyaa girls! Spring has been in the country for some time and finally the weather and nature begin to act like it. I always get instant happy from all those colorful flowers and flowering trees, and it also makes me more happy and makes me choose some cheerful colors. Today, I show you an outfit with a lot of color thanks to my new galaxy legging.

○●

Hiyaa girls! De lente is al een tijdje in het land en eindelijk begint het weer en de natuur er zich ook naar te gedragen. Van al die kleurrijke bloemen en bloeiende bomen word ik altijd instant happy en het doet mij ook meer kiezen voor vrolijke kleurtjes. Vandaag toon ik jullie dan ook een outfit waarbij er heel wat kleur zit, dankzij mijn nieuwe galaxy legging.

Jup, I did, I'm wearing a legging. Wearing a legging as pants is often seen as a fashion faux pas, but to be honest: I do not care. I love fashion and trends, but in the end I still wear clothes which make me feel good and in which I look good. And in this case, it's this galaxy legging. The print of this is really very happy and flashy, it's an eye catcher in itself. Because the pants are so striking I kept the rest of the outfit pretty basic.

○●

Jup, I did, I'm wearing a legging. Een legging dragen als broek wordt vaak als een fashion faux pas gezien, maar om eerlijk te zijn: I don't care. Ik hou van fashion en trends, maar in the end draag ik nog steeds hetgeen waar ik mij goed in voel en hetgeen waar ik goed mee sta. En in dit geval is dat deze galaxy legging. De print van deze is echt enorm vrolijk en flashy, het is een eyecatcher op zich. Doordat de broek zo opvallend is heb ik de rest van de outfit redelijk basic gehouden. 

To finish the look I chose a simple white top and a short black leather jacket. Given that there are gold accents in the jacket, I have extended this to my other jewelry. Namely a layered necklace, some gold rings, a gold-colored watch. The sun was present and fortunately I also had the perfect sunglasses for this look. What do you think of this look?

○●

Om de look af te maken, koos ik voor een simpel witte top en een kort zwart lederen jasje. Gezien er gouden accenten zitten in het jasje, heb ik dit ook doorgetrokken naar mijn andere juwelen. Namelijk een layered ketting, enkel gouden ringen, een goudkleurige horloge. De zon was aanwezig en gelukkig had ik ook de perfecte zonnebril voor deze look. Wat vind jij van deze look?


Wearing:
Vest - Guess / Top - &Other Stories / Legging - AliExpress / Shoes - Steve Madden / Watch - Casio / 
Rings - H&M / Necklace - Clouds of Fashion / Earrings - Forever21 / Sunglasses - H&M

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram