Outfit - Suede & leather combo

8:23:00 AM


Hiyaa girls! Now that spring is here and I have replenished my stock of self-tanning lotion, I'm completely ready to show my bare legs. Today, I show my bare legs in combination with a new dress with suede look, combined with a sturdy jacket. Check it out.

○●

Hiyaa girls! Nu de lente er is en ik mijn voorraad zelfbruinende lotion weer aangevuld heb, ben ik helemaal klaar om mijn blote benen meer te laten zien. Vandaag show ik mijn blote benen in combinatie met een nieuw kleedje met een suede look, gecombineerd met een stoer jasje. Kijk je verder mee?This dress with suede look is new in my closet, but not entirely. I scored this on a second-hand group on Facebook. Why buy it new if I can make someone happy to by buying it for her, right? The dress is just over the knees and has long sleeves, which is why it is also the ideal dress for turbulent, not too hot spring weather. To make the look a bit more cool, I chose my leather jacket.

○●

Dit jurkje met suede look is nieuw in mijn kast, maar eigenlijk niet helemaal. Ik heb hem namelijk kunnen scoren via een tweedehands groepje op Facebook. Waarom het nieuw kopen als ik er perfect iemand gelukkig mee kan maken door het over te kopen, right? De jurk komt net tot over de knieën en heeft lange mouwen, voor die reden is het ook het ideale jurkje voor wisselvallig, niet al te warm lenteweer. Om het geheel wat stoerder te maken, heb ik gekozen voor mijn lederen jasje.  For accessories I chose gold. Mostly because there are also gold-colored accents in my jacket and the zip at the back of my dress is also gold. The hat was in my closet for a while, but I've never wore it for an outfit. And with this look it looked perfect. What do you think of this look?

○●

Qua accessoires heb ik gekozen voor goudkleurig. Voornamelijk omdat er in mijn jasje ook goudkleurige accenten zitten en de rits achteraan mijn jurk eveneens goudkleurig is. Het hoedje heb ik eigenlijk al een tijdje in mijn kast liggen, maar nog nooit aan gedaan voor een outfit. En bij deze look ging het wel heel goed samen. Wat vind jij van deze look?

Wearing:
Jacket - AliExpress / Dress - Secondhand / Shoes - H&M Premium / Hat - H&M / 
Watch - Casio / Rings - H&M / Earrings - Les Cordes / Necklace - H&M 

Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram