New - Pimkie Mid Season Sale

8:01:00 AM


Hiyaa girls! As an online marketer and blogger, I'm online 21/7, not surprising that these days I only shop online You can occasionally enjoy discounts online, discounts that are not in the physical store. However, when I was browsing online at Pimkie's webshop, I had my doubts about some items in my shopping cart. So I went to a store to see if I could score the same mid season bargains. And yes, today I will show you my new Pimkie purchases.

○●

Hiyaa girls! Als online marketeer en blogger zit ik hele dagen online te wezen, niet verwonderlijk dat ik tegenwoordig ook alleen nog maar online shop. Online kan je ook meestal af en toe genieten van kortingen die er in de fysieke winkel niet zijn. Toen ik echter online aan het ronddwalen was op de webshop van Pimkie, had ik mijn twijfels bij een aantal kledingstukken in mijn winkelkarretje. Uitzonderlijk ging ik dus een winkel binnen om te kijken of ik dezelfde mid season koopjes daar zou kunnen scoren. En ja hoor, vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aankopen van Pimkie zien. 

The item why I went to the store was actually this red leather jacket. A jacket is always difficult to buy online. Sometimes they are already quite big and you need your normal size, but sometimes you have to go for a bit larger. FYI, I needed my normal size. I was mainly in love with this jacket by the color and sturdy cut. It's really the ideal tough biker jacket. As a second item I bought this long khaki vest. The sleeves and pockets make the jacket tough and the waterfall effect in front creates a stylish effect.

○●

Het item waarom ik naar de winkel ging, was eigenlijk deze rode lederen vest. Een jas vind ik altijd een moeilijk item om online te kopen. Soms zijn ze al redelijk ruim gemaakt en heb je je normale maat nodig, maar soms moet voor een maatje groter gaan zodat je er nog iets onder kan doen. FYI, het was dus mijn normale maat die ik moest hebben. Ik werd voornamelijk verliefd op deze jacket door de kleur en stoere snit. het is echt de ideale stoere biker jacket. Als tweede item kocht ik nog een lange kaki vest. De mouwen en zakken maken het vestje stoer en waterval effect vooraan zorgt voor een stylish effect. 

In addition, I bought some summer items. This short black high waisted shorts and a ribbon at the front is the first summer item I spot in the store. I had seen it online, but it was already sold out so I was glad I could take it home. The fabric is stretchy and very soft, since it has a double layer of fabric, I can wear it now too, but maybe with a panty. I also bought a basic item, this white top with thin straps. You can always use this in your wardrobe.

○●

Daarnaast kocht ik ook wat zomer items. Een kort zwart shortje met hoge taille en een lint vooraan is het eerste zomerse item dat ik in de winkel spotte. Ik had het ook reeds online gezien, maar daar was het al uitverkocht dus ik was wel blij dat ik het toch alsnog kon naar huis nemen. De stof is stretchy en heel zacht, aangezien het een dubbele laag stof heeft kan ik het ook nu al dragen, maar misschien met een panty. Ik kocht ook nog een basic item, namelijk dit witte topje met dunne bandjes. Zoiets kan je altijd gebruiken in je kleerkast. 
Lastly, I bought a pair of great shoes - even though I say it myself. Platform shoes have been really trending lately and I'm glad to take part in this trend. Some of you've already seen these shoes on my Instagram. The shoes have a bit of derby style, but the sole of this makes it trendy and fahionable. What do you think of my purchases?


○●

Als laatste kocht ik mij ook nog een stel geweldige schoenen - al zeg ik het zelf. Platform schoenen zijn de laatste tijd echt terug trending en ik doe maar al te graag mee met deze trend. Deze schoenen zullen sommigen onder jullie al voorbij hebben zien kopen op mijn Instagram. De schoenen hebben een beetje een derby style, maar de zool van deze maakt het helemaal trendy en fahionable. Wat vind jij van mijn aankopen?


Stay up to date by following Polished Cats on
   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook

Instagram